Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akarok senkit se bántani,...

Nem akarok senkit se bántani, sokan írják, hogy télen is csak 21-22 fokot tartanak. Hogy lehet azt kibírni? Főleg ahol gyerkőc is van.

Figyelt kérdés
Nálunk holnap már végre bekapcsolják a fűtést, ma reggel már hívtam őket. 20-21 fok van a lakásba, de már nagyon fázunk. Férjem is , pedig ő aztán nem fázós fajta. Kisfiam is már fázik, azt sem tudom már hogy mit adjak rá éjszaka. Másoknak meg teljesen ideális hőmérséklet. Mi a 24-25-öt szeretjük, ahhoz vagyunk szokva. Kisfiam is ebbe a hőmérsékletbe született bele.
2013. szept. 30. 18:46
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Nálunk sajna még nicns fűtés, így olajradiátorokkal fűtünk, hogy minimum a 25 fok meglegyen, mert különben megfázunk az tuti.
2013. szept. 30. 20:07
 22/51 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nem hiszem el!!15 fok a gyereknél,nyitott ablak télen?Így spóroltok?De internetre mindenkinek van pénze úgy látom!!Hát mi sem élünk nagy lábon,de a fűtésen nem spórolunk,nálunk 22-23 fok körül van télen.
2013. szept. 30. 20:08
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

"15 fok a gyereknél,nyitott ablak télen? Így spóroltok?"

Ezt SENKI nem írta!

De miből áll felvenni egy pólót egy melegítőt, ahelyett, hogy pucér fenékkel rohangál a gyerek, 30 fokban, így még az utcára sem mehet ki, mert egyből megfázik.

Az internet 2000-6000 Ft/hó átlagban, plusz mínusz egy kicsi, de ha egy sok négyzetméteres lakást felfűtök plusz 10 fokkal az havonta sokkal több, és tök feleslegesen!

2013. szept. 30. 20:13
 24/51 A kérdező kommentje:
kedves 21-es. Mi még eddig úgy ahogy bírtuk. A mai napon már nagyon fáztunk, azért is hívtam őket. Ha nem indulna be, ahogy mondták a holnapi napot, akkor mentünk volna mi is olajradiátort venni holnap. Én nem bántok senkit, de 14 fok télen gyerekszobában. Inkább nem ennénk a férjemmel csak vajaskenyeret ha arra kerülne a sor, de a fűtésen nem spórolok. Mondjuk nem is bírnék a távhő miatt.
2013. szept. 30. 20:15
 25/51 anonim ***** válasza:
41%
Nekünk évek óta megy ősztől tavaszig éjjel az olajradiátor, fűtési szezonban is, mert a drága lakók 21 fokot szavaztak meg felfűtési hőnek, amiben csak megbetegedni lehet.
2013. szept. 30. 20:18
 26/51 anonim ***** válasza:

23as! Pl a 6. 7. 21.hozzászóló,ők nem engedhetik meg maguknak...én így értelmeztem.

Nálunk a gyerek nem szaladgál pucéron,és hál'Istennek, egyeltalán nem vagyunk betegesek,sem mi sem a kicsi.

..és jó nektek,nálunk a net+tv 8880ft,és ez a legolcsóbb.

2013. szept. 30. 20:21
 27/51 A kérdező kommentje:
Egyébként beszéltük a férjemmel, hogy veszünk egyet, jól jön az.
2013. szept. 30. 20:21
 28/51 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenképpen kell, éjjelre. 2,5 hete mikor lehült a levegő nem kapcsoltam be egyből, fiam meg is fázott. Egyébként abszolult nem beteges, több mint fél éve bölcsis és most másodszor volt beteg, mind a kettő megfázás volt.
2013. szept. 30. 20:24
 29/51 anonim ***** válasza:
67%

Meztelenül alszom télen-nyáron.

Télen a paplan fölé egy plusz plédet teszek és nem fázom.

A lányom bodyban, hálózsákban alszik + egy polár pléddel betakarom, ő sem fázik.

Nekem a nagyon meleg szobában (23-24) kipirul az arcom, nehezen kapok levegőt, minden bajom van.

Mindent meg lehet szokni, mi az egészséges 20 fokhoz vagyunk szokva.

2013. szept. 30. 20:30
 30/51 anonim ***** válasza:

"és jó nektek,nálunk a net+tv 8880ft,és ez a legolcsóbb."

Az fura (most egy kicsi eltérek a tárgytól).

Nálunk 3300 internet, plusz TV (67 csatorna) és telefon, igaz ez fél évig van így, mivel egy 2 éves hűségnyilatkozatot aláírtunk, amúgy 5200 lesz utána.

2013. szept. 30. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!