Nem akarok senkit se bántani, sokan írják, hogy télen is csak 21-22 fokot tartanak. Hogy lehet azt kibírni? Főleg ahol gyerkőc is van.
"15 fok a gyereknél,nyitott ablak télen? Így spóroltok?"
Ezt SENKI nem írta!
De miből áll felvenni egy pólót egy melegítőt, ahelyett, hogy pucér fenékkel rohangál a gyerek, 30 fokban, így még az utcára sem mehet ki, mert egyből megfázik.
Az internet 2000-6000 Ft/hó átlagban, plusz mínusz egy kicsi, de ha egy sok négyzetméteres lakást felfűtök plusz 10 fokkal az havonta sokkal több, és tök feleslegesen!
23as! Pl a 6. 7. 21.hozzászóló,ők nem engedhetik meg maguknak...én így értelmeztem.
Nálunk a gyerek nem szaladgál pucéron,és hál'Istennek, egyeltalán nem vagyunk betegesek,sem mi sem a kicsi.
..és jó nektek,nálunk a net+tv 8880ft,és ez a legolcsóbb.
Meztelenül alszom télen-nyáron.
Télen a paplan fölé egy plusz plédet teszek és nem fázom.
A lányom bodyban, hálózsákban alszik + egy polár pléddel betakarom, ő sem fázik.
Nekem a nagyon meleg szobában (23-24) kipirul az arcom, nehezen kapok levegőt, minden bajom van.
Mindent meg lehet szokni, mi az egészséges 20 fokhoz vagyunk szokva.
"és jó nektek,nálunk a net+tv 8880ft,és ez a legolcsóbb."
Az fura (most egy kicsi eltérek a tárgytól).
Nálunk 3300 internet, plusz TV (67 csatorna) és telefon, igaz ez fél évig van így, mivel egy 2 éves hűségnyilatkozatot aláírtunk, amúgy 5200 lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!