Sokan miért hiszik néhány kérdésemre, hogy csak provokálni akarok másokat?
Figyelt kérdés
Volt pár olyan kérdésem itt Gyakorikérdéseken, amit provokációnak véltek egyesek. Pedig én csak meg akartam valamit kérdezni a magyar társadalommal kapcsolatban, mert én nem vagyok az a humán beállítottságú ember és sokszor nem értem egyesek mi a búbánatért csinálják azt, amit. Ebben mi lenne a provokáció? :-( Nem tehetek róla, hogy nem vagyok egy Einstein.2013. júl. 21. 09:55
1/2 anonim válasza:
Megpróbáltam rákeresni a kérdéseidre, hogy kiállhassak melletted, nehogy azt mondják, hogy ez a kérdésed is provokatív. Képzeld, csak provokatív kérdéseket találtam. Igaz egyetlen táppontom volt, hogy a kérdéseket nem Einstein tette fel. Mindet természetesen nem tudtam átnézni, csupán azokat, melyeket provokatívnak tartanak. Tényleg provokatív kérdések voltak, a társadalommal kapcsolatban. Mivel a környezetem minden apró részlete az életemmel szorosan összefügg, így a környezetemmel kapcsolatos összes kategóriát kénytelen voltam átböngészni. Sajnos meg kell, hogy mondjam, nagyon kevés nem provokatív kérdéseddel találkoztam, főleg az "Állatok" kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!