Hideg vízben lehet mosni? Csak kézzel akarok néhány egyszerű pólót kimosni, nem piszkosak csak izzadtak.
Nem akarlak megszolni, de nincs meleg vizetek?
Mert ha van akkor meg minek kene hideg vizben mosnod?
Amugy ha nem piszkosak, akkor lehet hideg vizben is.
Igen lehet,még akkor is ha ezt a 2 es kissé nehezményezi is .A kérdésben oda van írva "IZZADTAK"
Pár izzad holmiért én sem indítanám el a mosó gépet .
Vannak kimondottan hideg vízben lévő mosásra való mosógélek.
Amúgy már pár pólót is érdemes szerintem betenni a mosógépbe(30-50 perces programra). A mai gépek keveset fogyasztanak, lehet több vizet fogsz kifolyatni, mintha gépbe tennéd.
A múltkor pár alsóneműt és zoknit mostam ki, mert a mosás elmaradt, és ezek ugye kellettek. Mire elértem, hogy tiszták legyenek, az sem volt kevés idő. Az öblítés volt brutális: már percek óta engedtem a vizet a zoknira, és még mindig habos volt, jött ki belőle a mosószer. Szerintem több vizet elpocsékoltam, mintha a gép kimosott volna 5 kg ruhát.
Szerintem sokan elcsodálkoznának, hogy kézzel több vizet elpocsékolnak, mintha azt a pár darab ruhát is akár gépbe tennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!