Sokan megfognak szólni ha 19 évesen már gyereket akarok?
16 évesen szültem!
Senki nem szólt semmit(hátammögött biztos)De engem nem érdekelt ki mit mondd,megtudtunk neki adni mindent vettünk lakás meg autót,magántanulóként kijártam a sulit!
Volt magándokim az nem szólt semmit nagyon rendes volt!
Szerintem ne adj mások véleményére!
Azóta már két kis lurkó büszke anyukája vagyok!
22/N
Gratulálok utolsó :)
Ez a magántanulás hogy megy terhesség esetén?Amint már mondtam még 1 évem van,2013-ban érettségizek.Ha terhes lennék hogyan tudnék leérettségizni?Majd köv évben?
30 évesen szültem az első gyerekem (szerintem ez inkább későnek számít), és így is beszóltak, hogy ugye nem a sajátom, csak vigyázok rá. Fiatalos a kinézetem, de max. 5 évet tagadhatok le...
A belső meggyőződés a lényeg! A gyerekvállalással és minden mással kapcsolatban az életben...
Sok szerencsét!
én nem megszólni akarlak de: biztos teljesen felkészültél az anyaság minden vele járójával? sokan csak akkor döbbennek rá,hogy ez nem is olyan könnyű helyzet,amikor már belecsöppentek.
biztos most le leszek pontozva,de ha nekem kéne tanácsot adni,én biztos azt mondanám,hogy egy picit még élvezzétek a párotokkal a kettesben létet.utazzatok,szórakozzatok,és 1-2év múlva visszatérni a babatémára. (de ez persze,csak az én véleményem)
egy 2gyerekes anyuka
19 évesen teherbe estem, 20 évesen megszületett a kisbabám. Ma 4 hónapos. :) Igaz becsúszott baba, életem legnehezebb és legeslegjobb döntése volt, hogy megtartottam. Nem bántam meg, imádom a kisfiamat! :)
Ne foglalkozz idegenek véleményével, bármit teszel, lesz aki megszól. Ha minden sértésre reagálnánk, amit kapunk, már a pszichiátrián feküdhetnénk. :D
Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!