A helyzet a következő, van egy 4éves éves kis termetű kan kutya a háznál és én most akarok egy kan Staffordot Szerintetek később megfognak férni egymástól?
Figyelt kérdés
Aki ugyanilyen helyzetben volt az írjon pls! :)2010. okt. 20. 03:54
1/10 A kérdező kommentje:
Kölyök kan Staffordot*
2010. okt. 20. 04:02
2/10 boborja válasza:
nem mire ivarérett lessz a kutya széttépi a kicsit
3/10 anonim válasza:
sajnos egyet kell értenem az első válaszolóval, hiába veszel nagyon jó idegzetű kutyát, amikor ivarérett lesz ki akarja és egy kis testű kutyával szembe ki is fogja vívni a falkavezérséget, ha kell annak árán, hogy neki megy a kicsi kannak... :O nálunk a szuka-kan staff között is volt némi dominanciaharc, mert a szukánk nyakas egy kisasszony és azt hitte hogy ő a valaki, aztán a kan 'megbubolta', benevelte, azóta semmi baj, de hát ugye ők egy súlycsoport
4/10 anonim válasza:
Mi 3 éves kan foxi mellé hoztunk stafford kislányt. Most 9 hónapos a staffi, és kezdődnek a hatalmi harcok. Persze esze ágában nincs széttépni a foxit, hiszen pici kora óta együtt vannak, de most már ő akar a falkavezér lenni, szuka létére. Szóval nem törvényszerű, hogy nem fognak jól kijönni. Legalábbis ha kicsi a stafford. Ha felnőtt, akkor esélytelen.
5/10 anonim válasza:
Nálunk egy 1 év 3 hónapos kan beagle mellett van egy 10 hónapos kan staffi.Nem volt köztük komolyabb hatalmi harc, viszont mi ivartalanítottuk mind2 őt és azóta is imádják egymást eszükbe sincs verekedni.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát végülis szukát hoztam el harc még nem volt köztük remélem nem is lessz (: :DDDDDD
2010. okt. 21. 07:37
7/10 anonim válasza:
nyugodtan vegyél kan kutyát. egy mindkettejük számára ismeretlen helyen szoktasd őket össze( így elkerülhető a dominancia harc) mert egyik sem védelmezi a területet.
bár az igaz amikor a stafford ivarérett lesz , akkor figyelj oda.
jó kutyázást !
8/10 anonim válasza:
előző vagyok..bocsi nemláttam , hogy végül szuka kutyád lett (:
9/10 A kérdező kommentje:
Próbálok oda figyelni mert korcsokat nem akarok :D (:
2010. okt. 24. 22:09
10/10 A kérdező kommentje:
Igy h szukát hoztam (: Nem is akarok eggyáltalán kölyköket de még kitudja (:
2010. okt. 24. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!