S. O. S. zoknit evett a kutyám! Tegnap reggelre eltűnt egy pár zoknija a férjemnek, nem gondoltuk volna, hogy a kutya van a dologban. Mire számítsunk, nagy a baj?
Ma éjszaka 2x hányt, 1x fosott a kutyusom. Az egyik hányásban benne volt a zokni egyik fele. Melegnek érzem a kutyát, de persze a lázmérőnk is most sz@rt be...
Nincs ügyeletes állatorvos, csak telefonon mondtak annyit, hogy reggel 8-tól lesz doki, de akkor inkább már elvisszük a saját dokinkhoz, aki 9-től van.
Milyen a kedve? Bágyadt, levert? Esetleg próbál kakálni, de nem sikerül, vagy csak nagyon híg vízszerű? Hasa fel van puffadva?
Nekem is van zoknievő kutyám, már vagy 3x bekajálták, de gond nélkül átment rajta.
Ha mégis elakadt, nem baj az a pár óra, várd meg a saját orvosod, akiben bízol. Lehet, hogy addigra ki is jön.
A nyuszinkat kergeti, szóval a kedve jó... :)
Viszont hőemelkedése szerintem biztos van...
Reggelit gondolom inkább ne kapjon, ugye?
Nincs felpuffadva, kakilni azóta nem próbált.
Akkor volt a székletében nagyon híg, vízszerű is, de lepényszerűség is volt benne...
A zoknievéstől biztosan nem lesz hőemelkedése. Meg akkor bágyadt lenne és nem játszana. Ha volt a kakában keményebb is, az jó jel. Nem lehet, hogy a zoknin kívül mást is evett, amitől hasmarsa lehet?
Ne adj neki semmit, mert nem fogja látni rendesen az utlrahangon vagy röntgenen, hogy mi van még benne.
Azt inkább el tudom képzelni. Ugyan kutyánál még nem tapasztaltam, de a gyerekeimnél volt ilyen.
De az is lehet, hogy nincs láza. Hogy melegnek érzed, az egy dolog, mert esetleg hideg a kezed. De a lázas kutya nem játszik, levert, bágyadt.
Jó nektek, hogy túlvagytok rajta :)
Hát most már igencsak számolom a perceket... Hígat fosott és nyálkásat hányt..
Ez nem jó. :((
Nem leszek gépnél, de írd meg, mi van a kicsivel, ha voltatok orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!