Nem akarok senkit se bántani, sokan írják, hogy télen is csak 21-22 fokot tartanak. Hogy lehet azt kibírni? Főleg ahol gyerkőc is van.
Figyelt kérdés
Nálunk holnap már végre bekapcsolják a fűtést, ma reggel már hívtam őket. 20-21 fok van a lakásba, de már nagyon fázunk. Férjem is , pedig ő aztán nem fázós fajta. Kisfiam is már fázik, azt sem tudom már hogy mit adjak rá éjszaka. Másoknak meg teljesen ideális hőmérséklet. Mi a 24-25-öt szeretjük, ahhoz vagyunk szokva. Kisfiam is ebbe a hőmérsékletbe született bele.2013. szept. 30. 18:46
11/51 anonim válasza:
Nálunk novemberben jön a pici, ezért idén télen biztos, hogy melegebb lesz a házban kb. 24 fok. Egyébként 21-22 foknál nálunk sem szokott több lenni, éjjel 19-max 20 fok, de csak azért, mert van még egy kicsi és állandóan kitakarózik. A fűtés így is 80-120 ezer/hó. Mielőtt nem voltak gyerekek 20, 21 fok volt, éjjel 18. Mi ehhez szoktunk hozzá. Inkább felöltöztünk és nem pólóban , bugyiban flangáltunk. Anyagilag 2 gyerek mellett ezt a fűtésszámlát nem lehet bírni, úgyhogy a meleg csak ebben az évben lesz, jövőre visszatérünk a régi kerékvágásba. Egyébként én már 22 foknál rosszul vagyok, olyan melegem van.
12/51 anonim válasza:
Én távfűtéses panelban élek itt aztán olyan meleg van, hogy télen is rövid nadrágba alszok. Barátnőmékhez mentem tavaly baba látogatóba jól meg is betegedtem. Szóval megszokás kérdése.
13/51 A kérdező kommentje:
kedves 6-os. Nem a fűtésre dolgozunk. DE távhős panel, nem lehet szabályozni. De ha lehetne akkor sem szabályoznám. Mi így érezzük jól magunkat. Anyumék is tartanak a kertesbe télen 22-23-at. Ha mi kint vagyunk többet és éjjel is fűt apum, ha nagyon hideg van.
2013. szept. 30. 19:13
14/51 anonim válasza:
egeszsegtelen es kornyezetszennyezo pazarlo dolog a 22-24 c telen hiszen kint sincs egesz evben ilyen meleg.
15/51 anonim válasza:
"Hat ha ti a futesert dolgoztok hajra"
Nem a normális emberi életért dolgozok, amibe nem fér bele hogy a gyerekem vagy mi fázunk. Mégis mi a francnak dolgozzak ha ezt a minimumot nem tudom nekik megadni.
16/51 anonim válasza:
Hat nalunk ez nem tartozik a minimum ala feloltozunk es nem fazunk megszoktuk.Az igy sporolt penzbol jokat kirandulunk es nyaron nyaralunk.
17/51 anonim válasza:
A hajléktalan is megszokja mégsem normális. Biztos jót lehet aludni 3 pulcsiba meg 2 nadrágba.
18/51 A kérdező kommentje:
az tuti, hogy szokás kérdése. Ismerősömék kint laknak Angliába. Tavaly ősszel jöttek haza, már elég hűvős volt. A kisfiuk 1 éves körül volt akkor.Ők még vígan egy szál pulcsiban voltak, a kisfiún már azért volt egy kis mellény. Mi meg mát kabátban voltunk, kisfiamon meg már sapi is volt.
2013. szept. 30. 19:27
19/51 anonim válasza:
Az Anglia nagyon jó példa, minket is hülyének néztek Svédországban mikor pulcsiban voltunk a "kellemes" nyári időben. :D:D
Egyébként valóban egészségesebb a hűvös levegő, (ha szabályozható fűtésünk lenne) mi sem a baba miatt fűtenénk be, hanem mert mi ahhoz szoktunk hozzá.
20/51 anonim válasza:
Mondjuk mert nem engedhetjük meg magunknak a 24 fokot. Tavaly télen volt olyan, hogy 14 fok volt a gyerekszobában... Mondjuk ha megengedhetnénk se menne feljebb a hőmérséklet 21 fok fölé. Nem szeretjük a meleget. Télen is nyitva van éééjel a szobánkban az ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!