Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akarok senkit se bántani,...

Nem akarok senkit se bántani, sokan írják, hogy télen is csak 21-22 fokot tartanak. Hogy lehet azt kibírni? Főleg ahol gyerkőc is van.

Figyelt kérdés
Nálunk holnap már végre bekapcsolják a fűtést, ma reggel már hívtam őket. 20-21 fok van a lakásba, de már nagyon fázunk. Férjem is , pedig ő aztán nem fázós fajta. Kisfiam is már fázik, azt sem tudom már hogy mit adjak rá éjszaka. Másoknak meg teljesen ideális hőmérséklet. Mi a 24-25-öt szeretjük, ahhoz vagyunk szokva. Kisfiam is ebbe a hőmérsékletbe született bele.
2013. szept. 30. 18:46
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
Nálunk is is mindég jó meleg volt télen, meg a férjeméknél is. Apukám képes télen a lakást 30 fokra is felfűteni. Azt kisfiam nagyon szereti, akkor lehet pucérkodni :-)
2013. szept. 30. 18:51
 2/51 anonim ***** válasza:
Nálunk télen is mindig 22 fokig van felkapcsolva a fűtés. Ha már nagyon extrém hideg van, akkor néha felnyomjuk 23-ra, de nekünk ez így tökéletes.
2013. szept. 30. 18:52
 3/51 anonim ***** válasza:
58%
Hát úgy, ahogy írod is: szokás kérdése. Nálunk télen 19 fok van, éjszaka 18. 3 gyerek van, közülük 2 kicsi. Családi házban lakunk, és egy vagyon lenne 24-25 fokot tartani. Egyébként, ha télen ilyen fűtött helyre megyek, kipirul az arcom, hevesen dobogni kezd a szívem és úgy elálmosodom, hogy még. Aludni biztosan nem tudnék ennyire fűtött szobában.
2013. szept. 30. 18:52
 4/51 A kérdező kommentje:
2. a hideg is kirázott :-) 19 fok van. Meg is fagynék. Apumék is családiban laknak, bár vegyes kazán van.
2013. szept. 30. 18:54
 5/51 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk 19 fok körül van télen.

Tavaly decemberben született a lányom, fürdetéshez felvittük 21-22 fokra a hőmérsékletet.

Ti a meleget szoktátok meg, mi a kellemes középhőmérsékletet.

Én meg is bolondulnék, ha 24-25 fok lenne, nyáron is minden bajom volt.

Amúgy aludni is egészségesebb 20 fokban.

A gyerek sem fázik meg, hiszen felöltöztetem, na meg ő egész nap meg nem áll.

2013. szept. 30. 18:54
 6/51 anonim ***** válasza:
40%

Hat ha ti a futesert dolgoztok hajra.Tudod a tulfutott lakasban sokkal hamarabb beteg lesz a gyerek sok asztma es leguti betegseg oka a tul meleg lakas.

Nalunk nappal 18-19 fok van max ejjel 15.

Mi feloltozunk zokni pulcsi nadrag otthon.

Az en gyerekeim edzettek abszolult nem fazosak baba koruk ota megszoktak a homersegletet. Soha nem voltak betegek es mi sem a teli natha kihagy minket.

A kazan okt 23 kapcsoljuk be addig nem kell.A haz szuper izolalva van igy kb 17-18 c van benn futes nelkul.

Mi is a gyerekeink is szeretnek satorozni kirandulni mozogni sportolni senki nem fazos nalunk.

2013. szept. 30. 18:56
 7/51 anonim ***** válasza:
59%

1. Mert talán nem tudnák fizetni a fűtés számlát.

2. Ehhez szoktak hozzá.

Pl. én is. Most eszembe sem jutna a fűtést bekapcsolni (pedig kertes ház, nincs mellettünk közvetlen szomszéd mint egy panelban)

3. Gyerek? Hát más egy pár hónapos, és más egy 6-17 éves, aki max. csak elkényeztetés miatt nyávog.

Amikor a párom kislánya van itt nálunk (11 éves) ő még 25 fokban is didereg, én meg megbolondulok, felrobbanok, tűz vörös az arcom, és azokon az éjszakákon 1 percet nem tudok aludni.

De hát ők panelben laknak, ahol mindig max-ra van felkapcsolva a fűtés.

2013. szept. 30. 18:57
 8/51 anonim ***** válasza:
70%
Hát én se bírnám. Nálunk is 24-25 fok van. Ha megyünk apósomékhoz ott pl 19 fok van szólunk hogy fűtsenek be nem akarunk megfagyni meg a gyerek is jég hideg lenne.
2013. szept. 30. 18:59
 9/51 anonim ***** válasza:
88%
csak hozzászokás kérdése, ráadásul a folyamatos meleg miatt sokkal könnyebben megfázik az ember
2013. szept. 30. 19:03
 10/51 anonim ***** válasza:
88%

Szoktatás kérdése. Nálunk is 22 fok körül van.

Laktam egy évet Hollandiában, ott még hidegebb volt, mégsem vacogtak az emberek, a gyerekek sem. Nem voltak betegesebbek sem, mint itthon. Ahhoz szokik hozzá a szervezet.

2013. szept. 30. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!