Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kezelhetetlen 2 éves? Ma már...

Kezelhetetlen 2 éves? Ma már sírtam, annyira kiborított a fiam. Ő 2 éves, és egyszerűen rettegek a mindennapoktól már.

Figyelt kérdés

MINDENÉRT képes ordítani, sikítani, ütni vágni karmolni minket. Ha ráadom a zoknit azért, ha leveszem akkor azért. Minden reggel ordítva ébred. És mostanában nagyon eldurvult a helyzet, ha valami olyan történik amit ő nem szeretne akkor elkezd mindket karmolni ütni vágni, az apját is nagyszüleit is, mindenkit akit ér. Ma elvittem magammal egy kicsit várostnézni, jöttünk mentünk, végül az egyik áruházban beült a pénzbedobós kisautóba. Ment vele 1 mentet, aztán szeretett volna menni megint,én megengedtem, aztán megint egyet, ekkor szóltam neki, hogy ez az utolsó, azután indulnunk kell, várak minket. Jó. Válaszolta. Le is ment a menet, erre elkezdett bőgni, de nem vészesen, csak olyan keserűen mint aki rájött, hogy tényleg vége és ki kell szállnia, na de amikor kivettem, olyan haragra gerjedt, hogy letépte a fejemről a szemüveget, kikarmolta a szememet, és kitépte a hajamat. Próbáltam megnyugtatni, figyelmet elterelni, nehezen de megnyugodott, de nem az a lényeg, hanem az ahogyan viselkedik. MINDIG. Elvertem már, betettem a zuhanya alá, a kezére vágtam, a lábára, elfenekeltem, megbüntettem, sarokban állt, bezártam a szobájába. Eddig semmi haszna ezeknek. Ugyanúgy gengszterkedik, ural, és rámtelepszik. Félek vele elindulni, mert tudom, hogy jelenetet fog rendezni, és nem az emberektől félek, hogy mit szólnak, az érdekel a legkevésbé, hanem aggaszt, hogy nem tudom kezelni őt és a dühét:-(

Van valaki aki tud nekem tanácsot adni? Jár vagy járt valaki hasonló cipőben?

2013. aug. 25. 15:53
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom kedves biztato szavaidat pedagogus anyuka. Ra vagyok szorulva a biztatasra, es a megerositesre, hogy jol csinalom...vagy legalabbis nem katasztrofalisan rosszul.
2013. szept. 1. 21:06
 32/37 Zsöff85 ***** válasza:
0%
Jézusom, ez most komoly, hogy egyesek a verést propagálják? :( nagyon elszomorító. Az nem megoldás semmire, mert nem együttműködő lesz a gyerek, hanem szófogadó, de megérteni nem fogja, hogy miért verték meg.
2017. máj. 8. 16:20
 33/37 anonim válasza:
Kedves Kérdez!? Remélem erre jársz, mert most én is hasonló cipőben járok a 22 hónapos fiammal. Lehet tudni, hogy meddig tartott ez az időszak, végül hogy oldódott meg, na és most hogy vagytok?
2018. márc. 25. 13:01
 34/37 anonim válasza:
Nálunk most aktuális a kérdésben felvázolt helyzet. Engem is érdekelne, hogy meddig tart ez az időszak...
2019. dec. 12. 15:33
 35/37 anonim ***** válasza:
Nálunk meg most! 🤦‍♀️Hogy alakult nálatok?
2021. máj. 5. 07:56
 36/37 anonim ***** válasza:
Valaki aki még olvassa! Mikor lett jobb a helyzet?
2021. máj. 28. 18:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Nmtom
2022. jún. 11. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!