Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiam kezelhetetlen, már nem...

Fiam kezelhetetlen, már nem bírom sokáig. Valakinek valami jót ötlete, segítsége erre a "problémára"?

Figyelt kérdés
Fiam 6 éves, nagyon flegma lett, ha rászólok még neki áll feljebb és megsértődik. Nagyon sokat duzzog mindenért. Dührohamai is szoktak lenni, tudom, hogy nem tudja kezelni de félelmetes, ahogyan ordít. Próbáltam már elmagyarázni, hogy nem ez a helyes viselkedés...egyre jobban megvisel ez a korszaka.
2013. máj. 5. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2013. máj. 5. 14:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére azért ennyire nem rossz a helyzet és annál okosabb, hogy ilyeneket tegyen!
2013. máj. 5. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy "okosabb".
2013. máj. 5. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:

A dührohamokat kezelni kell, ha ő nem tudja és Te sem, akkor fordulj szakemberhez, aki ad eszközöket a kezedbe amivel tudsz neki segíteni.

Itt nem fog senki érdemben tanácsot adni Neked amit használni is tudsz.

2013. máj. 5. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban van a kis tinédzserkor, így a legtöbb gyereknél megjelennek hasonló viselkedési formák, persze a mértékük egyedi... :o) Nehéz kezelni, tudom, nekem is 7 éves a nagyfiam... Nekem a Jo Frost-os módszerek bejönnek, ott is volt egy kisfiú, aki nem tudta kezelni a dührohamait, neki ki kellett alakítani egy dühöngő sarkot, ahol levezethette a feszültséget. (boksz-zsákot ütögethetett, Decathlonban is lehet kapni...)

Lehet én is veszek egyet... :o))))))

2013. máj. 6. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a könyv nagyon szimpi, olvasd el.

2013. máj. 8. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
Ilyenkor tudok duhos lenni amikor egy anyanak az a legnagyobb problemaja hogy a gyereke kicsit daccosabb mint az atlag inkabb orulnetek annak hogy nem beteg es egeszseges sok szulo orulne egy hisztis daccos gyereknek de sajnos nem mindenkivel kedvez az elet.Ezen konnyu valtozatatni tobbet kellene egyutt lenni vele....
2013. máj. 8. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam 6,5 éves és én is észrevettem nála újonnan megjelent flegmaságot,ez tényleg életkori dolog lehet ?

Kiskamaszkor már ilyenkor ? :)

Gondolom lesz ez még rosszabb is olyan kb 14 éves kor körül...

2013. máj. 9. 09:31
 9/11 anonim ***** válasza:

"inkabb orulnetek annak hogy nem beteg es egeszseges "

Nálatok van talán súlyosabb betegség is ?

2013. máj. 9. 09:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem én a lehető legtöbb időt töltöm vele!!! És elég nagy baj a beteg gyermek, de nem kellene idekeverni, ha nem tetszik a kérdés, meg hozzá sem tudsz szólni, akkor minek is írsz? És képzeld jelenleg ez a legnagyobb probléma, amit egy bizonyos idő után kevésbé tudok tolerálni és ezért kértem tanácsot!
2013. máj. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!