Fiam kezelhetetlen, már nem bírom sokáig. Valakinek valami jót ötlete, segítsége erre a "problémára"?
A dührohamokat kezelni kell, ha ő nem tudja és Te sem, akkor fordulj szakemberhez, aki ad eszközöket a kezedbe amivel tudsz neki segíteni.
Itt nem fog senki érdemben tanácsot adni Neked amit használni is tudsz.
Ebben a korban van a kis tinédzserkor, így a legtöbb gyereknél megjelennek hasonló viselkedési formák, persze a mértékük egyedi... :o) Nehéz kezelni, tudom, nekem is 7 éves a nagyfiam... Nekem a Jo Frost-os módszerek bejönnek, ott is volt egy kisfiú, aki nem tudta kezelni a dührohamait, neki ki kellett alakítani egy dühöngő sarkot, ahol levezethette a feszültséget. (boksz-zsákot ütögethetett, Decathlonban is lehet kapni...)
Lehet én is veszek egyet... :o))))))
Nekem ez a könyv nagyon szimpi, olvasd el.
Az én fiam 6,5 éves és én is észrevettem nála újonnan megjelent flegmaságot,ez tényleg életkori dolog lehet ?
Kiskamaszkor már ilyenkor ? :)
Gondolom lesz ez még rosszabb is olyan kb 14 éves kor körül...
"inkabb orulnetek annak hogy nem beteg es egeszseges "
Nálatok van talán súlyosabb betegség is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!