Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiam kezelhetetlen, már nem...

Fiam kezelhetetlen, már nem bírom sokáig. Valakinek valami jót ötlete, segítsége erre a "problémára"?

Figyelt kérdés
Fiam 6 éves, nagyon flegma lett, ha rászólok még neki áll feljebb és megsértődik. Nagyon sokat duzzog mindenért. Dührohamai is szoktak lenni, tudom, hogy nem tudja kezelni de félelmetes, ahogyan ordít. Próbáltam már elmagyarázni, hogy nem ez a helyes viselkedés...egyre jobban megvisel ez a korszaka.
2013. máj. 5. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sok szulo mar kivan attol is ha a gyerek picit hisztisebb inkabb a dolgok utan kellene nezni hogy miert hisztis az a gyerek mert valami oka csak van.Ha kerdest teszel ki akkor valaszokat varsz nekem ez volt a valaszom ha eppen nem tetszik neked akkor nem kell mar mindjart lepontozni.Miert nem ertitek meg hogy ha a gyerek kezelhetetlen ahogyan te is irod es meg duzzog is duhrohamai vannak az csak azt muatatja hogy neki valami nem jo valami nem tetszik is igy probalja a tutodra adni.Az hogy flegma annak is tobb oka lehet talan valamit elrontotatok a neveleseben.Jatekosan es turelemmel kezelni lehet hidd el.De mint lattom egy velemenyt sem tudsz jol kezelni pedig Te kerdeztel en meg valaszoltam akkor mi lehet olyankor ha a gyerek hisztis es ordit hogyan hatsz ra???hogyan kezeled?kedves kerdezo.

Az igazsag az hogy a mai rohano vilagban egyre kevesebb a turelem sokkal tobb a gond es neha tul sokat varunk el egy gyermektol.Probald megerteni felfedezni hogy miert viselkedhet igy az a gyerek valami oka csak van ra hidd el.Jatekosan sokmindent el lehet erni a gyerekeknel csak turelem es kitartas kell hozza.Es akkor most lehet lepontozni

2013. máj. 12. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!