Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy képes valaki megütni a...

Hogy képes valaki megütni a gyerekét?

Figyelt kérdés

Azért akiért küzdött,hogy összejöjjön,akihez beszélt mikor a hasában volt,akit 9 hónapig várt,akiről álmodozott?

De ez csak nekem ilyen nagy dolog,más lazán rácsap, a fenekére,a kezére,mondván ezzel nem sérül a lelke.Akkor akik kapnak 1-1 nyaklevest,fenékre csapást azok miért hajtják le a fejüket,vagy védekeznek,ha az anyuk megemeli mellettük a kezét?

Ugyan én még csak 16 éves vagyok,de én vigyázok a lassan 2 éves húgomra és 7 hónapos öcsénkre,soha nem lennék képes megütni,ahogy anyu sem.Hogy képes erre egy anya?

2013. júl. 30. 15:26
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Eddig sem írtam és ezután sem fogok!
2013. aug. 2. 14:32
 42/42 anonim válasza:

Csatlakozom

Én sem vettem a lelkemre, hogy kaptam egy két pofont, seggest.

Ezek a könyvből nevekek anyunak. Kiraz a hideg.

Neveljunk úgy ahogy a szívünk látja.

De NE Könyv szerint neg más mit mond.

Ha az anyuka úgy érzi oda kell csapni csapjon

Ha úgy érzi soha akkor soha ne csapjon.

Ne legyenek már robot gyerekek könyörgöm.

Így kerek a világ. És ez a neveltetes elsősorban.

Ütni verni tényleg ne és az állandó ordibalas sem oké. Ott már tényleg közbe kéne avatkozni a gyamugynek.

De hát mit lehet tenni? El kell fogadni az ilyen szülőket is. Őket is így neveltek és ez szomorú.

Itt azt nem kéne hagyni hogy akárki szüljön.de ez már más kérdés.. .

2023. aug. 7. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!