Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A tanárnak joga van megütni a...

A tanárnak joga van megütni a gyereket?

Figyelt kérdés
8.-as lány vagyok.5.óta van ez a biosztanárunk,és már akkor ha nem tudtuk valamire a választ a fejünkre csapott a naplóval,vagy egy könyvvel,egy fiút azért meg beszélt leöntött egy pohár vízzel.Ma mentem a folyosón,ott állt,köszöntem neki hogy jó napot,erre odajött hogy hogy képzelem hogy nem köszönök,arcon csapott,eleredt az orrom vére,osztályfőnök ma nem volt a suliba,és nem szóltam senkinek,de az előző eseteknél sem csináltak semmit.Szüleimnek sem mondtam el,nem akarok balhét,amúgy szeretem a sulit.
2010. szept. 13. 18:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél hülye és szólj a szüleidnek.

az ilyen paraszt tanárokat egy egy ilyen stikliért kibasszák.

2010. szept. 13. 18:37
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a viselkedés már akkor is tilos volt,amikor én jártam iskolába 55 élvvel ezelőtt!

Szólnotok kellene az igazgatónak,vagy az iskola fenntartójának! Természetesen közösen.

Ez az ember nem való tanárnak!

2010. szept. 13. 18:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joga, ok nélkül meg pláne nem ! Azonnal az igazgatóhoz és vidd magaddal azokat is, akiket hasonlóképp inzultált !
2010. szept. 13. 18:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez kiskorú bántalmazás!!! Mond meg a szüleidnek, vagy a rendőrségnek, de először a telefonoddal videózzátok le!!!
2010. szept. 13. 19:00
 5/20 A kérdező kommentje:
igazgatónak szóltunk többször is,szülők is többször benn voltak,igazgató beszélt vele azt mondta ha még egy ilyen kirúgja,de a tanár tagadja...tényleg meg kell próbálnunk videózni.
2010. szept. 13. 19:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor eleredt az orros akkor kelett volna azzonnal szolnód BÁRMELYIK tanárnak gondolom nemő van egyedül az iskolában!

Az ha valaki nem köszön az b.unkóság,de a tanárnak SINCS joga megütni a diákot,sőt most figyelj a szülőnek SEM szabad verni a gyereket 2004 óta ez hivatalos törvény sokan nem tudják,persze egy atyai pofon csodákra képes és nem fog a rendőrség betörni és letartóztatni,de pont most történt,hogy egy apát feljelentettek,mert elverte az úton aaz 1! éves lányát úgy,hogy leeset a kis motorjáról és kihívták rá a rendőrséget,feljelentés folyik ellenne,de most ez mindegy.

Mindig is ellene voltam a verésnek,úgy gondolom ha ÉN nem verem a gyerekem akkor másnak pedig semmi joga nincs emgütni és könyvvel fejbevágni a lányom.

A lányom lepcses szájú így biztos jönne elmondani,de azt hiszem addig nem nyugodnék amíg a tanár ott van az iskolában!

Régen divat volt,hogy a tanár kukoricára ültette a gyereket ha beszélt órán vagy vissza beszélt a gyerek,de ma már nem.Régen talán a tanár a fülénél fogva húzhatta ki a gyereket a teremből és még otthon is kapott egy nyaklevest,hogy szégyent hozz a családra,de ma már nem így mennek a dolgok!

A kiskori bántalmazást talán enyhe túlzásnak vélem,de se kiskorú emebrt se nagykorú tanuló diákot a tanár NEM üthet meg!

Szólj a szüleidnek és mond hogy ha még egy ilyen eset lesz akkor menjenek be a többi szülőbel és húzzák fel a nadrágot.

Ha levideozáttok azzal magánjog sértést követtek el,de ebben már nem vagyok biztos,kérdezd meg az osztályfönököt vagy a szüleidet.Pontosan én már nem tudom ezeket a dolgokat régen tanultam.

2010. szept. 13. 19:37
 7/20 A kérdező kommentje:
de senki nem csinál semmit most már,nem hiszik el...amikor már nem vérzett az orrom,osztálytársaim szóltak,nem hitte el az igazgató,mivel a tanár tagadja.
2010. szept. 13. 19:49
 8/20 A kérdező kommentje:
most beszéltem egyik osztálytársammal,ő mondta hogy szóltak,én nem tudtam róla,de nem is akartam volna,mindegy.
2010. szept. 13. 19:50
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Tökmindegy úgyse lesz igazatok ez mindig így van.
2010. szept. 13. 20:02
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
én simán visszaütöttem volna neki.
2010. szept. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!