8.-as lány vagyok.5.óta van ez a biosztanárunk,és már akkor ha nem tudtuk valamire a választ a fejünkre csapott a naplóval,vagy egy könyvvel,egy fiút azért meg beszélt leöntött egy pohár vízzel.Ma mentem a folyosón,ott állt,köszöntem neki hogy jó napot,erre odajött hogy hogy képzelem hogy nem köszönök,arcon csapott,eleredt az orrom vére,osztályfőnök ma nem volt a suliba,és nem szóltam senkinek,de az előző eseteknél sem csináltak semmit.Szüleimnek sem mondtam el,nem akarok balhét,amúgy szeretem a sulit.
A gyerekeknek mindig igazuk van, csak ezt sose ismei be senki!
Ha legközelebb látható sebet ejt rajtatok (azaz orrvárzás, monokli) akkor RÖGTÖN menjetek az igazgatóhoz, vagy legalább egy közeli tanárnak.
Addig is köszönjetek jó hangosan.:)
13/L
2010. szept. 13. 20:45
12/20 anonim válasza:
Nálunk egyszer a matektanár egy gyerekre [asszem akkor 5.-es volt/voltunk] [nem a mi osztályunkba járt a gyerek] rávágott vonalzóval [nem tudom miért]. Bírósági ügy lett belőle, mert a gyerek szülei feljelentették. A matektanár kb 1hétig nem tanított minket, aztán visszajött [nem baj, nekem nincs vele semmi bajom].
Amúgy nincs joga megütni! Szólj a szüleidnek, ők is intézkedhetnek, ha az igazgató nem hisz nektek!
13/L
2010. szept. 13. 21:35
13/20 anonim válasza:
Sajnos nem :/
2010. szept. 14. 15:31
14/20 anonim válasza:
Nálunk is az volt tavaly,hogy az osztálytársam valami olyasmit mondott az egyik gyereknek hogy
"Ne tapizz"
Nem tudom miért
A tanár meg úgy fejbe vágta hogy lefejelte a padot :O
Meglepődtünk szegény hogy sírt.. :(
2010. szept. 14. 15:45
15/20 anonim válasza:
hát ahogy magamat ismerem vissza kézből ugy szájba vertem volna a tanárt hogy nem csak az orra vérzik... mond el szüleidnek...igazgatónak más tanárnak :D
én nem köszönnék neki többször az is biztos ha meg megüt még1x vegyétek videora és futás az igazgatóhoz :D
15/l
2010. szept. 15. 16:28
16/20 A kérdező kommentje:
hát én meg rohantam zsepiért,mert így robbant egyet az orrom és ömlött a vér.de nem fájt:)
2010. szept. 15. 17:30
17/20 anonim válasza:
ucsó vok
bocsi arra nem gondoltam hogy nem volt nálad zsepi :D
2010. szept. 15. 18:52
18/20 anonim válasza:
sztem kérj meg valakit hogy videózzon (titokban) és szólj be valamit de ne olyan durvát. aztán meglátjuk mi lesz. remélem nem üt meg nagyon :S de akkor legalább lenne bizonyíték a rendőrségen is..
2010. szept. 15. 20:48
19/20 anonim válasza:
Ha rögtön azután szólsz az igazgatónak, amikor vérzik az orrod akk kirúgják!!Ha meg nem akk bukta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!