Hogy képes valaki megütni a gyerekét?
Azért akiért küzdött,hogy összejöjjön,akihez beszélt mikor a hasában volt,akit 9 hónapig várt,akiről álmodozott?
De ez csak nekem ilyen nagy dolog,más lazán rácsap, a fenekére,a kezére,mondván ezzel nem sérül a lelke.Akkor akik kapnak 1-1 nyaklevest,fenékre csapást azok miért hajtják le a fejüket,vagy védekeznek,ha az anyuk megemeli mellettük a kezét?
Ugyan én még csak 16 éves vagyok,de én vigyázok a lassan 2 éves húgomra és 7 hónapos öcsénkre,soha nem lennék képes megütni,ahogy anyu sem.Hogy képes erre egy anya?
Én kíváncsi lennék a kérdező családjának a nevelési stílusára. Mert elég liberálisnak tűnik. Túlzottan is.
16 évesen, nem anyaként osztani az észt, elítélni a másfajta gyereknevelést, mint a tiétek, szerintem elég gáz. Semmit nem tudsz a gyereknevelésről, oké, hogy 2 kistestvéred van, de sem a 2 éves, sem egy 7 hónapos után nem alkotnék véleményt, főleg nem egy-egy pofonról. Majd térjünk vissza a kérdésre olyan 2-3 év múlva. Vagy mondjuk 10 év múlva. Vagy simán, ha mégiscsak nehezebb természetű lesz az öcsike vagy csak simán a kisfiúk agresszívebbek, harcosabbak, nem annyira szófogadók, mint a lányok. majd az ő 3-4 éves korában térj ide vissza.
Anyukádtól már az sem fair, hogy rádbízza a testvéreidet és ezért magántanuló vagy. Hm..... Miért nem bébiszittert fogad???? Te szoptatod az öcsikét? Vagy a szoptatás már nem is fontos? Tudod, belemehetnénk abba a témakörbe is, hogy miért nem szoptat az anyuka. HIsz orvos, tudhatná, hogy mi a legjobb a gyerekének.....
Szóval kész röhej, hogy osztod itt az észt.
Apukám is szeptember közepéig van oda szóval ez most húzós idő,de én imádom,gyerek orvos vagy sűrgőszgis szeretnék lenni szóval a gyakorlás megvan :D
Egyébként sohasem akartam gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!