Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy képes valaki megütni a...

Hogy képes valaki megütni a gyerekét?

Figyelt kérdés

Azért akiért küzdött,hogy összejöjjön,akihez beszélt mikor a hasában volt,akit 9 hónapig várt,akiről álmodozott?

De ez csak nekem ilyen nagy dolog,más lazán rácsap, a fenekére,a kezére,mondván ezzel nem sérül a lelke.Akkor akik kapnak 1-1 nyaklevest,fenékre csapást azok miért hajtják le a fejüket,vagy védekeznek,ha az anyuk megemeli mellettük a kezét?

Ugyan én még csak 16 éves vagyok,de én vigyázok a lassan 2 éves húgomra és 7 hónapos öcsénkre,soha nem lennék képes megütni,ahogy anyu sem.Hogy képes erre egy anya?

2013. júl. 30. 15:26
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem 16 évesen hugira,öcsikére vigyázva baromira nincsen tapasztalatod, attól,hogy a gyerek kap a fenekére,kezére pl később egy-egy pofont kamaszként mondjuk baja nem lesz,ellenben sok gyereknél elengedhetetlen.A gyereket nevelni is kell nem csak etetni,itatni,szeretgetni,és bizony a neveléshez hozzá tartozik ahogyan a büntetés is, persze ugye gyerek függő.Mellesleg azért normális esetben az ember nem küzd éveket a gyerekért,aki éveket küzd az képes ezüst tálcán hordozni,és elkényeztetni csak mert végre összejött,és nem általánosítok de sok ilyet láttam már a közvetlen környezetemben.Nem arról van szó,hogy a gyereket verni kell,és a legyintés legyen az egyetlen nevelési eszköz de van helyzet ugye gyerektől függ hányszor,hogy a rongyosra beszélt száj, a sarokba állítás stb már nem elég.
2013. júl. 30. 17:17
 22/42 anonim ***** válasza:
81%

Én kíváncsi lennék a kérdező családjának a nevelési stílusára. Mert elég liberálisnak tűnik. Túlzottan is.

16 évesen, nem anyaként osztani az észt, elítélni a másfajta gyereknevelést, mint a tiétek, szerintem elég gáz. Semmit nem tudsz a gyereknevelésről, oké, hogy 2 kistestvéred van, de sem a 2 éves, sem egy 7 hónapos után nem alkotnék véleményt, főleg nem egy-egy pofonról. Majd térjünk vissza a kérdésre olyan 2-3 év múlva. Vagy mondjuk 10 év múlva. Vagy simán, ha mégiscsak nehezebb természetű lesz az öcsike vagy csak simán a kisfiúk agresszívebbek, harcosabbak, nem annyira szófogadók, mint a lányok. majd az ő 3-4 éves korában térj ide vissza.

Anyukádtól már az sem fair, hogy rádbízza a testvéreidet és ezért magántanuló vagy. Hm..... Miért nem bébiszittert fogad???? Te szoptatod az öcsikét? Vagy a szoptatás már nem is fontos? Tudod, belemehetnénk abba a témakörbe is, hogy miért nem szoptat az anyuka. HIsz orvos, tudhatná, hogy mi a legjobb a gyerekének.....

Szóval kész röhej, hogy osztod itt az észt.

2013. júl. 30. 18:00
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
LEHET,hogy anyud nem üti a kisgyermekeit, de magának szülte és nem neked. vagyis az ő dolga lenne a nevelésük, etetésük stb....
2013. júl. 30. 18:08
 24/42 A kérdező kommentje:
Ismétlem nem ítélek el senkit aki másképp nevel! Számomra egyszerűen furcsa,szokatlan,elszomorító!Nem ezért vagyok magántanuló,hanem mert így gyorsabban haladok és úgy gondolom ez kell nekem és anyukám ebben támogat.Lett volna baby szitter, de jobbnak ítéltük meg ezt így.
2013. júl. 30. 19:01
 25/42 anonim ***** válasza:
és miért nem akart szoptatni?
2013. júl. 30. 19:35
 26/42 anonim ***** válasza:
96%
Tudod szerintem az,hogy te neveled a testvéreidet az a furcsa és szokatlan és elszomorító hiszen az anyjuk nem látja Őket felnőni.
2013. júl. 30. 19:40
 27/42 anonim ***** válasza:
94%
kíváncsi lennék, hogy gyerekként gyerekeket nevelni után, te mikor fogsz babát vállalni?! A fiatalságod megy rá, ahelyett, hogy élnéd az életedet. tökre önzőség az anyukádtól, hogy ezt a felelősséget, terhet rád teszi. persze vállalod, mert szófogadó gyerek vagy. de a pszichológiája után utánaolvashatnál.....
2013. júl. 30. 19:43
 28/42 A kérdező kommentje:
Saját döntés és ez most csak nyár eleje óta van mert sok orvos kiesett a kórházból és ezért van most ez,de elméletileg szeptember elejére megoldódik és akkor 4 ill. 6 órában fog dolgozni.
2013. júl. 30. 19:51
 29/42 A kérdező kommentje:

Apukám is szeptember közepéig van oda szóval ez most húzós idő,de én imádom,gyerek orvos vagy sűrgőszgis szeretnék lenni szóval a gyakorlás megvan :D

Egyébként sohasem akartam gyereket.

2013. júl. 30. 19:55
 30/42 A kérdező kommentje:
Azt a 4-6 órát amikor vigyáztam rájuk az semmi,de ezek a 24-ek húzósak,de ez van :)
2013. júl. 30. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!