Hogy képes valaki megütni a gyerekét?
Azért akiért küzdött,hogy összejöjjön,akihez beszélt mikor a hasában volt,akit 9 hónapig várt,akiről álmodozott?
De ez csak nekem ilyen nagy dolog,más lazán rácsap, a fenekére,a kezére,mondván ezzel nem sérül a lelke.Akkor akik kapnak 1-1 nyaklevest,fenékre csapást azok miért hajtják le a fejüket,vagy védekeznek,ha az anyuk megemeli mellettük a kezét?
Ugyan én még csak 16 éves vagyok,de én vigyázok a lassan 2 éves húgomra és 7 hónapos öcsénkre,soha nem lennék képes megütni,ahogy anyu sem.Hogy képes erre egy anya?
14-es vagyok..még valami! Kedves kérdező! 16 évesen,még lehet hogy meg vagy áldva tengernyi türelemmel...Anyud pedig szintén,főleg,hogy nem ő van a tesóiddal napközben,hanem te!!
Most pedig jöhetnek a piros kezek!!! :D
Nem gyerektelen anyuka,hanem egy gyerek osztja az eszt.
Akinel nem mellesleg ismeros a stilusa.....
Eloszor szogezzuk le IGENIS van kulonbseg a neveles celzatu odalegyintes kozott es az elvezetbol valo veres kozott!
Nyilvan senki nem utlegeli csak ugy a gyermeket a valaszadok kozul.
Nalam is elofordult hogy racsaptam a kezere,fenekere. Viszont ha felmergesitettek soha nem csaptam oda idegbol. Mert tudom hol a hatar.
Ahogy tudta anyam,apam es meg millio ismeros szulo.
Nincs ket egyforma ember/gyerek/felnott vagy csalad.
Erdekes,az en gyerekeim nem rohannak vedekezo allasba ha felemelem a kezem,ellenben tokeletesen tudnak viselkedni barhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!