Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednéd gyermekedet hiperaktí...

Engednéd gyermekedet hiperaktív gyerekkel barátkozni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 14:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

2., 10., 15. válaszoló vagyok, egyben az egyetlen 82%-os, ha jól láttam. a 17-es kommentedben összemostad a hozzászólásomat számos más hozzászólóéval. én pl sosem állítottam, h a hiperaktív gyerekek harapósak, az értesüléseim is helytállóaknak bizonyulta (nézd csak vissza) és nem voltam veled ellenséges, csupán arra próbáltam rávilágítani, h az a keserűség, amit érzel és az a düh, ami minden sorodban kifejezésre jut, inkább akadályoz, mint segít téged.

"a nem kívánom, h neked is ilyen kis csodád szülessen és megtapasztald" valójában pedig burkolt rosszindulat és átokszórás, akárki akármit is mond. nagyon nem tartom fairnek és korrektnek. tudod, mindenki a maga keresztjét. nekem is van, hidd el és nem biztos, h szívesebben vinnéd az enyémet...

2013. júl. 8. 16:30
 22/22 anonim ***** válasza:

hmm amit én látok az az h sok esetben még az orvosok sem tudják h mit is van...

a lányomra 2 orvos azt mondta nem az a 3ik váltig állította a nevelésiben normálisnak ítélték az óvónők szerint hiper szal kész káosz volt...

szerintem semmi baja nincs és nem is volt egyszerűen imád még most is mozogni

soha nem volt dühkitörése ha kellet 2 órát is egy helyben ül tátott szájjal és nézte a bábozást ....

és sok esetben a elhanyagolt gyereket akarja az anyuka úgy mentegetni h jaja szegény hát hiperaktív... és még az orvosoknak is bemagyarázza h az a gyerek

szal kicsit divatbetegség lett ... sajnos

de ezzel azt érték el h lassan a tényleg olyan gyerekről meg nem mondják ki holott kellene és a kezelés is (ha kell)

remélem érthető voltam ....

szal én ezért is érzem fontosnak h a gyerek megtanulja a "más" nem rosszabb vagy jobb egyszerűen csak más és ezt el KELL fogadni és akár barátkozni is lehet vele :-)

2013. júl. 8. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!