Hiperaktiv (fiu) gyermekednek milyen tünetei voltak 1 éves korában?
Figyelt kérdés
Részleteznéd kérlek2013. máj. 14. 22:38
1/5 anonim válasza:
Én utána olvasgattam, de azt írják, hogy ilyenkor ez még egyáltalán nem bizonyítható.
Előre ne aggódj!
3/5 anonim válasza:
Állítólag a gyerek 2 éves kora előtt nem lehet megállapítani az ilyesmit. A tudomány nagyon sajnálja ezt mert már korábban meg lehet kezdeni a kezeléseket.....
4/5 anonim válasza:
Én mint egy ilyen gyermek szülője annyit tudok mondani,hogy egyértelműen szélsőségesen nyugtalan ,izgága,rosszul evő és rosszul alvó volt a fiam egész kicsiként is ,én kb 1,5 éves korától már konkrétan meg is fogalmaztam ezt a szakembereknek,hogy nem lehet ,hogy hiperaktív ,először 3-4 éves korában kezdték mondani a szakemberek,hogy nagyon úgy tűnik,hogy probléma van,ma már lassan 7 éves és sajnos most már egyértelmű,hogy hiperaktív,nagyon más mint egy átlagos gyerek és ezt úgy értem ,hogy nagyon más ,mint egy simán csak mozgékonyabb gyerek ,nem tudja kezelni a kudarcokat ,mindenen sír ,azért is sír mert elmondása szerint képtelen megnyugodni :( ,nem képes a túlmozgásosságát sem szabályozni a mai napig sem .Az utóbbi időben egyre jobban kiborul és egyre hevesebben reagálja le ha nem sikerülnek a dolgai,tárgyakat rugdos ,köpköd ,csúnyán beszél én pedig nagyon elkeseredett vagyok,mert a várt javulás ellenére egyértelműen rosszabbodást tapasztalok .
5/5 anonim válasza:
Akinek bármi ilyen problémája van szívesen segítek csak küldjetek privát emilcímet. Gyógyszerész vagyok. 2 jó ötletem van ismerkedjetek össze. Az infó sosem kerül pénzbe!!!! És mi van ha bejön???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!