Ha a bölcsődei gondozónő számonkérne és cinikus hangnemet ütne meg veled akkor amikor a szabadnapodon amikor a gyermekedet elvitted bölcsibe aznap később egy bevásárlóközpontban találkoznátok?
Én is 2 napot dolgozom,2 napot nem,de fel sem merülne bennem,hogy amikor itthon vagyok,akkor ne vigyem bölcsibe,mert a gyereknek állandóságra van szüksége.
Én sem hagynám szó nélkül...
Más lenne,ha nem dolgoznál,és csatangolnál egész nap,amíg a gyerek a bölcsiben van!
Nem foglalkoznek vele.
Amugy egy kozeli hozzatartozom bolcsodei gondozono. A csoportban 18 gyerek van, 17nel nem dolgozik az anya, 15nel gyesen van, 5nel van kisteso. A dolgozo szulo 1/2 8ra viszi a gyereket es 4kor hazaviszi. A tobbi reggel hetkor ott van es ot elott par perccel viszik haza a gyerekeket... hat nem csodalom, hogy rossz velemennyel vannak a gondozonok a szulokrol.....
Kedves Kérdező,
a gondozónő honnan tudja vajon, hogy abban a bevásárolóközpontban épp milyen ügyet intéztél? Lehettél postán, elmünél, egyéb ügyfélszolgálaton, ultrahangon vagy végezhetted a havi bevásárlást és esetleg magadnak is nyugodtan vehettél valami ruhát, ami nem mindig könnyű egy kicsivel.
Ha van munkád, aminek olyan a beosztása, hogy vannak szabadnapjaid, azt úgy osztod be, ahogy szeretnéd. A bölcsődének és a gondozónőnek ehhez valóban semmi köze.
A gondozónő a munkahelyén, a bölcsődén kívül már NEM dolgozhat- számon kérni pedig éppen ezért különösen nincs joga.
A bevásárlóközpontban ő pont olyan vásárlói szerepben volt, mint te. Kicsit összekeverte a szerepeket, amit én valószínűleg visszajeleznék neki azzal, hogy sem a mondandója tartalmával, sem a stílusával nem értek egyet.
Nem vagy rossz anya azért, mert a kicsi bölcsődébe megy addig, amíg elintézel valamit, de ezt te úgyis tudod, magadban ezt úgyis a helyén kezeled. Ez szimpla irígység.
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!