Normális dolog ha számonkért a bölcsődei gondozónő azért, mert a gyermekemet elvittem bölcsibe én pedig a szabadnapomon el merészeltem menni egy bevásárlóközpontba vásárolni?
Nincs semmi köze hozzá.
Én 3 hétig voltam itthon szabin + lecsúsztattam a többlet időmet, mert nem fizetik ki. Bent hagyni meg nem fogom, ha már van ilyen lehetőség nálunk.
Én mindennap a bölcsi mellett megyek el. A 3 hét szabi alatt is ez volt. Igaz, ebből 1 hétig a lányom itthon volt velem, mert szünet volt a bölcsibe. Viszont a maradék 2 hétben nem érdekelt senki véleménye. A lányom imád a bölcsibe lenne. Ha nem mehet, akkor már megvan zakkanva.
Egyébként meg éjjel-nappal dolgozom. A maradék időmben is otthon "dolgozom". Főzök, mosok, takarítok, gyerekkel játszom/nevelem, a férjemet "kiszolgálom"... Szóval kpják be a bölcsődei dolgozók! Nekem is lehet magánéletem, én is kipihenhetem magam X ideig.
Na kíváncsi lennék engem hányszor kérne számon. Én ugyanis 24 órát dolgozom, utána 3 napom szabad. Akkor a 3 szabadnapban ne vigyem a gyereket, mert itthon vagyok?????
Ugyan már, én attól függően, hogy milyen stílusban adta elő a gondozónő, tuti visszakérdeztem volna, hogy miért talán magammal kellett volna vinnem?
Hihetetlen??!! Nem lehet hagyni az ilyeneket, nonszensz, hogy a bölcsik meg az ovik miket meg nem engednek maguknak mostanában.
Én dolgozom hétvégén is, akkor a nagyszülőkkel van a gyerek. Utána azt a 2 napot megkapom hétközben és ami elmaradt hétvégén, azt akkor pótolom be (mosás, főzés, takarítás és igen: Csavargás ezerrel bevásárlóközpontokban!)
A multkor véletlenül elkotyogtam, hogy hétfőn, kedden szabad leszek és megkérdezték a bölcsiben, hogy akkor lemondják a kaját? Mondtam, hogy nem kell, ha véletlenül beteg lesz a hétvégén akkor úgysem hozom, de azt se bánom, ha elúszik a hétfői kajapénz, mert nincs lemondva. De ha nem lesz semmi baja miért ne hoznám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!