Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális dolog ha számonkért...

Normális dolog ha számonkért a bölcsődei gondozónő azért, mert a gyermekemet elvittem bölcsibe én pedig a szabadnapomon el merészeltem menni egy bevásárlóközpontba vásárolni?

Figyelt kérdés
8 órában dolgozom egyébként .
2012. nov. 26. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem normális dolog, mert semmi köze hozzá.

Amúgy számonkérő volt a hangneme? Mert lehet, hogy csak csodálkozott. Végülis általában az emberek a szabadnapjukat a gyerekükkel töltik, csak ez másnak hétvégére esik. Ha Te hétvégén dolgozol és a hétköznapra eső szabadnapodon viszed bölcsibe, akkor mikor vagy a gyerekkel?

2012. nov. 26. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogyis normális? Ki ő, hogy számonkérhet? Felvették a lányod a bölcsibe, munkahelyed van, no egy napot nem dolgoztál, hanem helyette vásároltál. És? Én meg ősszel 1 hetet voltam itthon, hogy a férjem könyvelését megcsináljam, a gyereket reggel szépen beadtam oviba én meg hazajöttem dolgozni. Könyvelni plusz takarítás miegymás. Aztán miután felébredt az oviban mentem érte, kicsit hamarabb, mint egyébként szoktam. Egyébként honnan szerzett erről tudomást a gondozónő?
2012. nov. 26. 20:53
 13/16 A kérdező kommentje:

"Amúgy számonkérő volt a hangneme?"

Igen kifejezetten annak éreztem,hogy értetlenül áll azelőtt,hogy ha én szabadnapos vagyok,nem dolgozom,akkor hogyan lehet,hogy a gyerekem bevittem ennek ellenére.

"Végülis általában az emberek a szabadnapjukat a gyerekükkel töltik, csak ez másnak hétvégére esik. Ha Te hétvégén dolgozol és a hétköznapra eső szabadnapodon viszed bölcsibe, akkor mikor vagy a gyerekkel?"

Én heti kb 4 napot dolgozom 12 órában ,több műszakban,nemritkán heti 60 órát is -ha a kollégáim szabadságon vannak .

Azon a napon amikor a bevásárlóközpontban látott az egyik bölcsődei szabadságon lévő gondozónő,voltam például az OTP-ben,az üzemororvosomnál is és nagy könnyebbség volt,hogy nem a gyerekkel kellett mndenhol sort várnom.

Ha hosszabban vagyok otthon ,jövő héttől például két hét szabit kaptam,akkor többet együtt tudunk lenni,ha csak egy-egy szabadnapom van,akkor vinni fogom továbbra is azon a napon a bölcsibe a gyermekemet,hogy azon a napon el tudjak intézni nyugodtan mindent.

2012. nov. 27. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

" Végülis általában az emberek a szabadnapjukat a gyerekükkel töltik, csak ez másnak hétvégére esik. Ha Te hétvégén dolgozol és a hétköznapra eső szabadnapodon viszed bölcsibe, akkor mikor vagy a gyerekkel?"

Bocsi, de ezt nem tudom megállni szó nélkül. Van aki nem 8 órában és nem csak hétköznap dolgozik. Nekem mindig változik hogy mikor vannak a szabadnapjaim, de 1 hónapban csak 1 teljes hétvégém szabad. Akkor én most hétköznap ne vigyem a gyerekeket bölcsibe, oviba, mert itthon vagyok. Kicsi necces lenne megoldani, hogy havi 10-12 napot orvossal igazoltassak le, vagy én igazoljam, mondván, hogy hétvégén is dolgozom, így hétköznap a gyerekkel vagyok. Nálunk mind bölcsiben, mind oviban minden hiányzott napról igazolás kell, vagy orvosi vagy szülői, utóbbi évi 20 napot igazolhat.

Nem tudom, másnak nehéz elfogadni, hogy nem mindenki normál munkarendben dolgozik???

2012. nov. 27. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Lányok, nehogy már magyarázkodjatok. Mindenki azt írja, hogy a gondi néni nem jogosan kér számon. Akkor az akármelyik kérdezőnek miért magyarázkodtok?
2012. nov. 27. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

14. vagyok!

Nem magyarázkodásból írtam, csak úgy látszik egyeseknek a szemét fel kell nyitni, hogy nem minden úgy van, ahogy náluk, vagy ahogy azt ő elképzeli.

2012. nov. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!