Ez a játékvásáros dolog hogy lesz a tescoba?
Arra leszek kíváncsi hogy nem úgy fogják-e adni a kuponokat, hogy úgy lehet levásárolni, mint máskor, tehát, hogy minden ezer forint után egy százast lehet beváltani.
Ne így legyen, mert én is készülök menni, de ez így nagyon jónak hangzik ahhoz, hogy igaza is legyen!
Na mondtam én, hogy nem olyan szép ez, mint ahogy le van írva! Szégyen! Ezért nem járok én túl gyakran tescoba vásárolni. Amikor csak tehetem kerülöm.
Ja és az áremelkedésről jut eszembe, a fiam névnapjára kapott egyszer egy tűoltóállomást, ha jól emlékszem 2500 ft volt, semmilyen ünnep, akció nem volt éppen akkor. Most láttam0, mikor elkezdték kipakolni a karácsonyi árut hogy ugyanaz a játék ünnepek előtt hirtelen több, mint a duplájába kerül. :((
Persze.
Mi ezért vesszük eg szeptemberben már az ajándékokat amit tudunk hogy az lesz.
Apukám tegnap vásárolt így játékokat karácsonyra az unokáinak. Ő meg volt elégedve. Legót és babát vett.
Már nagyobbak az unokák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!