Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez a játékvásáros dolog hogy...

Ez a játékvásáros dolog hogy lesz a tescoba?

Figyelt kérdés
Ma és holnap este játékvásár lesz a tescoba,és akinak van klubkártyája a felét visszaadják kuponba.De ilyenkor meg szokták szabni,hogy mire lehet a kupont levásárolni,vagy akármire le lehet?
2012. nov. 23. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármire lehet, kivéve dohánytermék és alkohol.
2012. nov. 23. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

nov26-dec 9 között váltható be bármire,kivéve dohányáru,alkoholos ital,feltöltőkártya

2012. nov. 23. 11:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi,ez jó hír:)
2012. nov. 23. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Arra leszek kíváncsi hogy nem úgy fogják-e adni a kuponokat, hogy úgy lehet levásárolni, mint máskor, tehát, hogy minden ezer forint után egy százast lehet beváltani.

Ne így legyen, mert én is készülök menni, de ez így nagyon jónak hangzik ahhoz, hogy igaza is legyen!

2012. nov. 23. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Tegnap este voltam bent a Tescoba. Nagyon sok játéknak felemelték az árát. A fisher price oroszlános játék 22e ft. :( :( Ki lesz ez találva, hogy ne fél áron "kelljen odaadni" a játékokat. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó játékot átvittek a bébiosztályra, mert arra nem vonatkozik az akció. pl. tanuló kutyus, sütifaló. :(
2012. nov. 23. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Na mondtam én, hogy nem olyan szép ez, mint ahogy le van írva! Szégyen! Ezért nem járok én túl gyakran tescoba vásárolni. Amikor csak tehetem kerülöm.

Ja és az áremelkedésről jut eszembe, a fiam névnapjára kapott egyszer egy tűoltóállomást, ha jól emlékszem 2500 ft volt, semmilyen ünnep, akció nem volt éppen akkor. Most láttam0, mikor elkezdték kipakolni a karácsonyi árut hogy ugyanaz a játék ünnepek előtt hirtelen több, mint a duplájába kerül. :((

2012. nov. 23. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze.

Mi ezért vesszük eg szeptemberben már az ajándékokat amit tudunk hogy az lesz.

2012. nov. 23. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Apukám tegnap vásárolt így játékokat karácsonyra az unokáinak. Ő meg volt elégedve. Legót és babát vett.

Már nagyobbak az unokák.

2012. nov. 24. 07:47
 9/9 goolky válasza:
Érdekes volt ez. SPAR-nál szombaton volt 30%, a játékok nagy része mégis olcsóbb volt, a tesco-ban 50% engedménnyel. Ráadásul a SPAR nem kért klubkártyát, nem szórakozott kuponokkal, csak elengedte a 30%-ot az árból, és kész.
2012. nov. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!