Ti vettetek már észre olyat, hogy a bölcsis gondozónő egyes gyerekeket látványosan jobban szeret?
Oviban igen. Sajnos. Szerintem ennek nem szabadna ennyire nyilvánvalónak lennie. Megértem hogy nem szerethet mindenkit ugyanúgy (bár szerintem erősen lényege lenne a szakmájuknak hogy MINDEN gyerekben meglássák az értékes dolgokat de mindegy).
Nekem a lányom csoportjában van így hogy a helyi anyukák gyerekei (akik fizetnek néha erre arra meg jól elcseverésznek az óvónőkkel) a kivételezettek. Ez van. Nem tudok mit tenni, felénk ez az egy ovi van és egyébként meg ismerősöktől is úgy hallom ez általános jelenség.
A bölcsiben az én lányom volt az, akit legjobban kedvelt a gondozó néni. Egyértelműen láttam.
Kicsit zavart, de nem tudtam ezzel mit csinálni. Illetve örültem neki, hogy "az enyémet szeretik", azzal nem foglalkoztam, hogy másét "kevésbé".
Mondjuk cuki is a lányom, és alig vagyok elfogult... :D
Egyébként szerintem minden gyerekkel szuper jól bántak, szóval a többire is figyeltek, az biztos.
Én is észre vettem, és azt is, hogy az én lányom az egyik óvónéni kedvence!
Én sem tartom helyesnek, főleg, hogy látszik/látványos a dolog, de nem tudok mit tenni. Azt mégsem mondhatom neki, hogy ne szeresse a gyerekemet. Egyébként az óvónéni nem személyes ismerősünk, ovi előtt soha nem láttuk, nem tudom miért alakult ez így. Én igyekszem nem foglalkozni a dologgal és úton útfélen leállni csevegni az óvónénivel.
Higgyétek el a másik oldalról is nehéz elfogadni és kezelni ezt a helyzetet, már ha a szülő gondolkodása normális, én nem ezzel henceg a többi szülő előtt.
Óvodai dajka vagyok,én is tapasztaltam ugyanezt.Szerintem ez teljesen természetes emberi reakció.Azt tanítják,hogy különbséget nem lehet a gyerekek között tenni,de attól te még magadban azt szeretsz akit akarsz.
Mondjuk volt ovi ahol dolgoztam,hogy 1-2 gyerekkel kifejezetten utálatos volt az óvónő,másokkal meg kivételezett.Ez nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!