Ha a bölcsődei gondozónő számonkérne és cinikus hangnemet ütne meg veled akkor amikor a szabadnapodon amikor a gyermekedet elvitted bölcsibe aznap később egy bevásárlóközpontban találkoznátok?
Figyelt kérdés
A számonkérés miértje,hogy miért vitted a gyereket reggel bölcsibe,ha most éppen ráérnél a gyerekkel is lenni .2013. jún. 4. 08:35
11/17 anonim válasza:
És olyankor mi van, mikor a szülők dolgoznának, de a bölcsi zárva?
Tojd le. Ha váltott műszakban dolgoznál, 2 vagy 3 napot vidd csak a gyereket bölcsibe? Lehet, hogy épp rossz napja volt a dadusnak, és te voltál az első, akit megtalált.
12/17 anonim válasza:
Ez a kamu kérdés volt már egyszer.
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Kedves 5-ös, amúgy nagyon érdekelne, hogy a közeli hozzátartozód vajon hol dolgozna, ha az anyukák nem hordanák oda a gyermekeiket...
és igen, mielőtt valaki beszólna én kampányolok a korai bölcsikezdés ellen :-)
on: ne törődj vele kérdező, őket azért fizetik, hogy a gyerekedre vigyázzanak...
15/17 anonim válasza:
Kedves bababaja, ugyanott dolgozna. A bolcsodeben ötszörös túljelentkezés van, ha azok a szülők, akik megtehetnek, hogy otthon maradnának a gyerekkel, nem vinnék őket, akko jutna hely annak, akinek tényleg szüksége van ra. Itt nyilván nem a kérdezőre gondolok, mivel o dolgozik. De gondolj mar bele, hogy mit érez az a kicsi, aki elsőnek erkezik es utolsónak távozik, miközben a szulo megtehetné, hogy nem viszi, vagy legalább normalis időben megy érte. A rokonom egyebkent egyszer tett megjegyzést, amikor is anyuka fel hatkor esett be a gyerekért - ötig van bolcsi- es anyuka közölte, hogy "végig akartam nézni a filmet, a gyerek meg jo helyen volt".....
16/17 anonim válasza:
Én úgy tudom több feltételhez is kötve van a felvétel. Ne mondd már, hogy ezeket mindenki kikerülve juttatja be a gyerekét...
17/17 anonim válasza:
Hat pedig nem nehéz kijátszani ha van ismerős.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!