Milyen ruhába öltöztetnéd gyermekedet?
Figyelt kérdés
Hétvégén az Abaligeti cseppkőbarlangba megyünk ahol 12 fokos hőmérséglet lesz. Milyen ruházat a megfelelő szerinted?2013. júl. 4. 06:59
1/7 anonim válasza:
Mindenképpen hosszú,én még a meleg ruhát is megkockáztatnám.Mi 2 éve az Aggtelekibe voltunk ,kint 40 fok,bent nagyon fáztunk:(
2/7 anonim válasza:
Pulcsi, mellény, melegítő nadrág.
3/7 anonim válasza:
Vinnèk egy zárt cipőt, szabadidő nadrág, zippes pulcsi.
4/7 anonim válasza:
Mivel magas a páratartalom ids, így hidegebbnek érzed. Vinnék vastag melegítőnacit, vagy egy harisnyát, amit a vékonyabb naci alá felvehet, zárt, vízhatlan cipőt, mert a talaj nedves lehet, vastagabb (esetleg polár) pulóvert, és egy vékonyabb hosszúujjút, amit be tudok tenni a táskámba hogyha fázik legyen egy plusz réteg amit ráadhatok sőt esetleg egy széldzsekit is. Tényleg nagyon hidegnek érzi odalent az ember a 12 fokot. Teljesen más a hőérzet, mert a falak is sugározzák a nyirkos hideget.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! És a lábbeli lehet esetleg gumicsizma? Vagy az csúszik nagyon odabenn? Nem tudom ott milyen a talaj amin majd közlekedünk. Még sosem jártam barlangban :)
2013. júl. 4. 10:49
6/7 anonim válasza:
Én inkább sportcipőre szavazok a gumicsizmával szemben, mert az stabilabb. Lehetnek csúszósabb részek, mivel minden nedves. Nem beszélve arról, hogy egy csomó lépcsőn kell majd a végén felmenni egy terembe, szerintem sportcipőben biztosabban lépked.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor spotcipő lesz! :)
2013. júl. 4. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!