Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te levinnéd így sétálni? Hogy...

Te levinnéd így sétálni? Hogy öltöztetnéd fel?

Figyelt kérdés
Közel 3 éves kislányom elkapott vmit. 3 napja 1 napig volt lázas, folyik az orra. Nagyon eleven, minden áron le szeretne menni. Én szívem szerint levinném, m már nem lázas, csak taknyos. Köszi a válaszokat! :)

2013. ápr. 10. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 percre vinnem le sapkaval vastag pulcsival kabattal es sallal
2013. ápr. 10. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy levinném. Mi is voltunk lenn, a csajszimnak még egy kis hőemelkedése van, de már eleven (20 hós), a fiam 3,5 éves, náthás. Játszótérre ilyenkor nem viszem, nem szeretem én se ott azokat a gyerekeket, akiknek a szájukba folyik a ...
2013. ápr. 10. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, levinném. Mindhárom gyermekem beteg volt napok óta, pár napja viszont már nem lázasodnak, így délelőtt és délután is voltunk kint.
2013. ápr. 10. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Levinném, és a mostani időjárásnak megfelelően öltöztetném fel, ha túlöltözteted aláizzad, és pont attól lesz majd még betegebb (orvos sógornőm ezt mindig hangoztatja). Rétegesen, de ne téli időjárásnak megfelelően öltöztesd, sapka is vékony legyen, ne melegítsen hanem a széltől védjen, sálat én nem adnék rá, inkább garbót. (Nálunk most 14 fok van, szél icipicit fúj, nap ki-kisütöget.)
2013. ápr. 10. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek! Már indulunk is! mindenkinek ment a zöld kezecske! ;) További szép napot! :)
2013. ápr. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!