Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthonra öltöztetnéd fiú...

Otthonra öltöztetnéd fiú gyerekedet rövidnadrágba és alatta harisnyanadrágba?

Figyelt kérdés
Ha igen, hány éves korig?
2012. szept. 1. 09:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán, miért ne? Kisfiam most 2 éves.
2012. szept. 1. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak simán harisnya és póló!
2012. szept. 1. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam hónap végén lesz 4 éves, tavaly még simán ráadtam a harisnya-rövidgatya párosítást. Szerintem idén is lesz rá példa.

Sokszor előfordult ősszel és télen, hogy ahogy hazaértünk lekapta a hosszú nadrágot és a harisnyára csak ráadtam egy rövidgatyát.

2012. szept. 1. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálunk az oviban télen így vannak!!Miért ne??!!
2012. szept. 1. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
az enyém 2 éves mulott de télen igy lesz ittbent, egyszerübb mert hs kimegyünk csak lekapom a rövidet és rá a bélelt és mehetünk, neki meg kényelmes lesz a harisnya.
2012. szept. 1. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem iszonyúan nem tetszik. :( Kisfiún csak naci alá tudom elképzelni a harisnyát.

Itthon kicsi koruktól puha pamut naciban vagy melegítőnaciban vannak. A harisnya nekem túl műszálas, kiüli, kitérdeli ha nem olyan csúcsminőség, az meg még ronda is úgy. Tudom, bölcsiben is sokszor úgy kérik, de akkor sem kedveltem meg a dolgot:)

2012. szept. 1. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Én gond nélkül. Mikor 6 hónapos volt harisnya+hosszú ujjú body kombót viselt. Idén tavasszal, mikor már elmúlt 1,5 éves a játszótérre is vittem rövidnadrág+ harisnyában, ha nem tudtam eldönteni elég-e a rövidnadrág, vagy kell-e a melegítő. Most két éves. Idén már melegítőben lesz, mert rengeteget kaptunk, de ettől eltekintve sem öltöztetném így itthonra, de csak a bilizés miatt. Egyszerűbb letolni a nadrágot+bugyit, mint a rövidnadrágot+harisnyát+bugyit. Mire ezzel végezne, már nem is kellene szegénynek pisilni :-)Semmi kifogásom ez ellen a viselet ellen, nagyon vagány harisnyákat lehet kapni fiúknak, és édesek is benne. Most már csak a praktikum miatt választok mást.
2012. szept. 1. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért ne?!4 éves,tavaly így volt az oviban,idén is így lesz.Sokszor itthon is így van,de inkább csak póló+harisnya.
2012. szept. 1. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Télen simán harisnyában volt itthon a fiam, nem flancoltam rövid gatyával. Oviban viszont kérték, hogy legyen gatya is, elég hülyén néz ki, nem is szerettem, hogy így van bent, de amíg nem tudja le/felvenni a harisnyát, addig így marad (overál alá sztem muszáj a harisnya).
2012. szept. 3. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 30 évvel ezelőtt voltam így öltöztetve az oviban.Látom ez még ott mindíg divat maradt.Csak akkor még nem volt ennyi mintás harisnya mint manapság.Hogyha harisnya kell rá,akkor a sötétebb szinek javasoltak a fiúk számára,és minta nélküliek.
2012. szept. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!