Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy hétre szabadságra...

Ha egy hétre szabadságra mennél kivennéd a gyermekedet a bölcsődéből?

Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, miért mész szabira. Ha dolgod van a ház/lakás körül, akkor maradjon bölcsiben. Ha nincs dolgod, akkor vedd ki őt addig és csináljatok közös programot és próbáljatok feltöltődni egymással, egymásból.
2013. máj. 12. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha azért veszek ki szabit, hogy végezzek a tavaszi nagytakarítással, akkor nem. Ha pihenés a cél, akkor lehet, hogy két napig vinném a gyereket, hogy én is pihenjek, a többi időben vele legyek... szóval ez tényleg attól függ, hogy mit csinálnék a szabadság alatt. Azért úgy gondolom, hogy egy dolgozó anyának jár néha pár olyan nap, amikor nem a munkába rohan, háztartást vezet vagy a gyereket szórakoztatja, hanem esetleg hazamegy, olvasgat, pihen, vagy egyedül kisétál mondjuk a Margit szigetre és leheveredik a fűre.
2013. máj. 12. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Kerti munkát kellene csinálnom itthon ,jó lenne 1-2 nap arra ,hogy nyugodtan meg tudjam csinálni ,de lehet az idő sem fogja engedni ,hogy a szabadban tevékenykedjem .

A többi napot jó lenne együtt tölteni,egyébként nem áll fent a veszélye ,hogy sírni fog ha újra mennie kell,mert imádja a bölcsődét ,azt mondják egész nap nevet .

2013. máj. 12. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, de korábban érte mennék, nem tudom, amúgy mikor szoktál menni érte, de mondjuk ebéd vagy alvás után. Ha meg végeztél a kerti munkával, akkor mondjuk pénteken talán együtt lehettek. Nem tudom, mennyire zavarja meg a gyereket. Én mikor a kicsit szoktattam oviba, a nagyot is elhoztam korábban, hát azt hitte egy hét után, hogy ez a rendszer, hiába mondtam, hogy csak most lesz így egy hétig a dolog...
2013. máj. 12. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem alaposan megtervezném azt az egy hetet. Pl. 3 nap alatt végeznék az összes munkával, 2 napot meg együtt töltenénk. Akkorára már nem időzítenék semmi más teendőt, még főzést se, az csak a mi napunk lenne.
2013. máj. 12. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
én volt hogy azért vettem ki szabit mert láttam,hogy bizony nagy mennyiségű anya hiánya van.Akkor kezdte az ovit,minden nehézség nélkül beszokott,aztán elkezdtem dolgozni ráadásul 2 műszakba,tehát egyik héten nem is látom őt,pár hét múlva már látszott rajta változás,agresszív lett,türelmetlen,szófogadatlan,gondoltam kiveszek 2 nap szabit és egész 4 napot a hétvégével csakis vele töltöm,igy is lett.játszóház,vonatozás,múzeum,játszóterek séták ,jó programokat csináltunk csak mi ketten.már vasárnap látszott rajta hogy megnyugodott teljesen más lett.2 hónap múlva megint csináltam egy ilyen napot,azóta nem kellett.én beosztanám,pár nap házimunka,hogy jól behozd magad,aztán kivenném őt is,hogy velem is legyen kicsit.
2013. máj. 12. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Még szép! A pici azért van,hogy egymásnak legyetek!!!

Ha együtt tölthettek egy hetet akkor miért ne? Hidd el fog még hiányozni, hogy csak Úgy melletted legyen. Használj ki minden időt!

2013. máj. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!