Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Biztosítási idő hiányában a...

Biztosítási idő hiányában a munkahelyről gyesre jöttem el. Most kellene kezdenem de nem tudom vállalni valami jár nekem gondolok én szabadságra?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
nem. Kitől kapnál szabit, ha nem volt biztosított viszonyod? Ha a gyerek betöltötte a 3 évet, nem jár semmi, csak a családi pótlék.
2013. máj. 8. 02:52
 2/3 A kérdező kommentje:
A munkáltatómra gondoltam mert azóta is oda vagyok bejelentve.
2013. máj. 9. 06:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem vettél ki annyi szabadságot, ami a ledolgozott időre járt volna, akkor a fennmaradót kiveheted.

(Ha pl. dolgoztál fél évet és arra járt neked mondjuk 12 nap, de te csak 6-ot vettél ki, akkor 6-ot kivehetsz, azután megszüntetitek a munkaviszonyt)

2013. máj. 9. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!