A Gyes-hez nem kell leadni a kis rózsaszín könyvet? (Igazolvány a biztosítási jogviszonyról és az egészségbiztosítási ellátásokról) Amibe beírják a jogviszonyokat.
Figyelt kérdés
Tgyás-hoz, Gyed-hez le volt adva és bele is írták a TB-nél. Utána megigényeltem a Gyes-t és kaptam is egy értesítőt, hogy jogosult vagyok, és hogy a Gyes is jogviszonynak minősül!Akkor miért nem kellett leadni a MÁK-nál? Utólag fogják beleírni, vagy miért? Pedig rá is van írva, hogy újabb jogviszony létesítésekor a foglalkoztatónak le kell adni!2013. ápr. 23. 10:06
1/3 anonim válasza:
Mert nem számít bele az éveidbe majd a GYES, ezért nem írják bele!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint milyen éveimbe?
2013. ápr. 23. 10:31
3/3 A kérdező kommentje:
De beleszámít, mert a papírra, amit küldtek, hogy megállapítják, hogy jogosult vagyok, azon rajta is van, hogy jogviszonynak számít, mivel 10 % nyugdíj kerül belőle levonásra!
2014. jan. 8. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!