Anyám rosszul bánik a húgommal! Mit csináljak vele?
Én a helyedben azt csinálnám, hogy délután amikor ráérek elviszem a játszótérre a hugomat, így anyukád tudna pihenni. És a nyáriszünetben is próbálj besegíteni, mond, hogy majd te vigxázol rá, menjen el a barátnőivel.... szerintem anyukád úgy érzi, hogy minden rá marad, ezért kell segítened :-)
Sok sikert! :-)
2. vagyok, ne haragudj, de sok ilyen esetet láttam, és ezért vagyok ezen a véleményen! Tényleg fiatal, az hogy bevállalja-e az mindenkinek a magán döntése, csak utána vállalja a vele járó feladatokat, és ne akarjon hárítani... Én csak azért nem értek annyira egyet azzal, hogy lepasszolja neked a gyereket, mert akkor meg az lesz a vége, hogy te fogod felnevelni...
Egyébként apukád hogy áll a kérdéshez? Ő veletek él? Őt nem zavarja, hogy ki van borulva az asszony? Igazából nekik kéne egymást támogatni!
Aranyos vagy, hogy gondját szeretnéd viselni a kicsinek, de sajnos ő anyukád gyermeke.
Biztosan egyéb gondjai vannak, és azért ilyen debill. De a viselkedése - jól látod - teljességgel megengedhetetlen.
Van apja annak a kislánynak? Beszélj vele, kérj segítséget, vagy nagymamáktól, anyukád barátnőitől.
És próbálj normális pillanatában elbeszélgetni anyuddal és megkérdezni, miért utálja az a gyermeket. Ezektől talán észre tér.
Nem kiabálni kellene vele, hanem leszoktatni a hisztiről. Elrontotta a húgodat, azért ilyen.
Ha hisztizik, akkor nem kell törődni a hisztijével. Be kell tenni a szobájába, és hagyni addig, amíg abba nem hagyja.
Igaz, hogy nem kellett volna a masodik. Nehogy mar a 18eves noverke legyen a dada. Nem azert jott o sem a vilagra, h a depresazios (mert szerintem az van anyudnak) anyukat helyettesitse , hogy ne hisztizzen annyit az anyuka. . . .
Hol az apa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!