Meddig fog ez tartani, meddig fog rosszul aludni?
Figyelt kérdés
Kislányom lassan egy hete nem cunmizik, elvitte a tündér. Azóta nehézkesen megy az altatás. Eddig köztünk aludt el kb 5-10perc kellett neki. Attól függ mennyire volt fáradt. Most fél-1 óra is. Meddig fog ez tartani?? Tapasztalatok? A cumiért nem sír, csak néha még kérné....2013. febr. 18. 08:31
1/5 gelazso válasza:
mindent kiprobáltam ,de a kicsi 3 évesen is rosszul alszik. sokakkal beszéltem, gyereke válogatja, idegesítö ,de törelem!
3/5 anonim válasza:
mennyi idős? mert ha nagyobb akkor délután jól le kell fárasztani, vagy egy jó kis séta lassan szóba jöhet, az biztos segít.
4/5 A kérdező kommentje:
Kislányom most 32 hónapos, egy hetes kora óta sétálunk mivel lakótelepen lakunk és van kutyánk. Így napi 3szor is lemegyünk úgy 1-1 órára sétálni. plusz átmegyünk sokszor egész délelőtt vagy délután játszani a szomszéd gyerekhez.Délben fél1-1 körül fekszik le, és kb másfél-2 órát alszik. Reggel én keltem 8kor, mostanában hagyom fél9-ig, mert este csak fél 11kor alszik el. Már tanácsolták, hogy lehet az lenne a megoldás, ha délben nenm aludna, de szerintem egy ekkora gyereknek még azékaége can a déli alvásra.
2013. febr. 18. 09:17
5/5 anonim válasza:
sztem meg reggel ne engedd olyan sokáig aludni. így hamarabb lesz fáradt ebéd után, és ebből következően este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!