Már kicsit kivagyok az éjszakai nemalvástól, meddig tart vagy mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Lányai 4éves és 2éves. 30hetes babás vagyok. Most tettem őket külön ágyba,de fél óránkét sír hol az egyik,hol a másik...szomjas, cumi kiesett...csak anya kell....ha egy ágyban alszunk,semmi gond. :( Már vagy 1hónapja ezt csináljuk...normálisat nem aludtám már vagy 4éve,de még egy darabig nem is fogok,csak ők már nagyok!2013. márc. 26. 14:38
1/1 anonim válasza:
szegénykém...hát sztem semmit nem csinálsz rosszul, hanem ez ilyen..:-/
Mondjuk én annyit fűznék hozzá, hogy lehet kicsit előbb kellett volna elkezdeni az egy ágyban alvásról leszoktatni őket, mert most már Te is nehezen bírod magad, így az egész nehézkes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!