Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van más család is, ahol...

Van más család is, ahol betegen telt az ünnep? Kicsit már kivagyok.

Figyelt kérdés

Még karácsony előtt 1-2 nappal a lányom volt beteg. Aztán 24-én kezdődött a családban a hányás, mindkét gyerek, plusz mi felnőttek. (1-2 nap eltéréssel).

Mára a lányom bárányhimlős lett, a fiam meg köhög, tüsszög.

Nem voltunk se nagyszülőknél, se sehol, persze hozzánk se jöhetett senki. Most meg a bárányhimlő miatt maradunk.

És ugye két gyereknél nem egyszerre jön ki, pár hét hiányzás a munkahelyről is.

Totál kivagyok :(

2012. dec. 29. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk csak annyi volt hogy Karácsony után kb 2 nappal én belázasodtam délután,éjszaka is lázam volt,utána nap is aludtam sokat és valameddig még tartott reggel.

De nekem ez is elég volt.

Össze-vissza volt a lázam.volt 34.5 meg 38.6 is.

De már nagyon untam.

15/l

2012. dec. 29. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Szegény, elhiszem, hogy sok volt ez és már kivagy. :( Nálunk most nem volt betegség karácsonykor, előtte volt köhögés, orrfolyás, amikor már jól volt az utolsó ovis héten akkor sem vittük be, mert akkor tuti elkapott volna valamit. Így megúsztuk. De eddig biza minden évben betegség volt karácsonykor. 4,5 éves kislány anyukája.
2012. dec. 29. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Csakhogy ne érezd magad egyedül: november második hetétől kisebbik fiam köhög, gyengébb kruppos rohamai voltak, szegény alíg bírt aludni-jó ha sikerült a 6 óráját kialudni- majdnem két hét kellett mire ok lett, de minden éjszaka legalább 8-10 szer fennt volt. December első hetében beteg lett férjem-láz hasmenés. Rá pár napra nagyobbik fiamnak csúnya torokgyulladása lett, itthon volt egy hetet, amúgy is rossz alvó, éjjel alvás nuku. Hétfőn(dec második hete)nagyobbik fiam vittem oviba, kisebbik orvoshoz- mandulagyulladás. Hétvége- pénteken telefonál ovónő- nagyobbik fiam lázas (pedig nagyon ritkán az). Doki- vagy influenza-vagy bárányhimlő. Szóval karácsony előtti héten itthon volt. Cipelni kellett mindenhová, mert a lábát fájlalta. Karácsony hete- berekedtem, lázam volt, másnapra mindkét fiamnak folyik az orra- nagyobbik berekedt, most már köhög is,lázas és tegnap reggelre bárányhimlős lett.Mi sem voltunk sehol, hozzánk jöttek-én november közepe óta nem alszom, csak négy órákat( ha sikerül), mert mindig felváltva vannak fennt éjjel, és egy pár napja éjjel kettőtől ötig nem tudnak visszaaludni.Szóval most én is ott tartok, hogy kivagyok, és szar anyának érzem magam, mert tegnap éjjel példáúl már kiabáltam a fiammal hogy aludjon már- pedig tudom, hogy szegény nem direkt csinálja.Most is itt nyekereg, mert fáj a lába, és a torka:-(( MA sem alszom, úgy érzem. Bocs, hosszú lettem, csak tényleg fáradt vagyok- neked kitartást, biztasson, hogy nem vagytok egyedül:-)))
2012. dec. 29. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem nálunk is betegen telt a karácsony. :(

Kislányom már 1 hónapja szenved különböző nyavajáktól, karácsonykor járt le a 3. antibiotikum kúrája. Kisfiam teljesen jól volt péntekig, szombaton kicsit taknyos lett. Vasárnap reggel arra ébredtem, hogy mind a 2 gyerek ugatva köhög, lázasak és taknyosak. Szerencsére az ugatás 2 nap alatt elmúlt náluk, de a láz, a hurutos köhögés és a takony máig is tart a nagynál, a lányom gyorsabban kilábalt belőle. Karácsony napján a férjemet is elkapta, végig feküdt az ünnepek alatt. Nekem csak az orrom van tele és a torkom fáj, meg persze a fejemet szétfeszíti a fájdalom ha lehajolok, de nincs időm magamat sajnálni.

Jobbulást nektek!

2012. dec. 29. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, akkor mi sem maradhatunk ki.

November 21től december 20ig naponta jártam infúzióra, antibiotikumot kaptam, Lyme - kórra. Utána még 10 napig gyógyszeres antiniotikum, még ma is szedem, holnap lesz az utolsó nap.

Nagyobbik lányunk november óta köhög és náthás, karácsony előtt szerdán kapott antibiotikumot, mert belázasodott és csúnyán köhögött.

Kisebbik lányunkkal december 23án elsősegélyen voltunk, hasmenés, láz, aluszékonyság, csak feküdt egész nap, 2 napig csak vizet ivott. Benáthásodott, köhög. Tegnap kijött rajta a bárányhimlő.

Férjem karácsony első napján benáthásodott, fájt a torka, köhögött, ünnepek után orvoshoz ment - antibiotikum. Időközben én is benáthásodtam és köhögök is. De már kifelé megyünk a betegségekb­ől.

Mi azért meglátogattuk a nagyszülőket, de máshova nem mentünk, pedig elég nagy a rokonság. Ilyen karácsonyunk még sosem volt, remélem nem is lesz.

Én is attól tartok, hogy a nagylány is elkapja a bárányhimlőt, de én jobb helyzetben vagyok, mert még itthon vagyok a kisebbik lánnyal (20 hós).

Mielőbbi gyógyulást!

2012. dec. 30. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Ó, hát látom tényleg nem vagyok egyedül. Mindenkinek gyors gyógyulást, kitartást!!!

A fiam tegnap este lázas volt, most elvan, a lányom ugye himlős. Most azon agyalok, hogy oldjuk meg a munkanapokat, mert ennyit nem fogok tudni hiányozni a munkahelyről. Egyébként 3 hónapja dolgozom, de nekem ez olyan volt, mint az örökkévalóság. Gyes után nagyon nehéz volt visszarázódni, na meg két kisgyerek, és sorra a betegségek.

Ha most kéne döntenem, egész állásba nem mennék vissza... de már mindegy:(

2012. dec. 31. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!