Miért válassza sok fiatal a haverokat Karácsonykor a család helyett?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy valakinek nincs családja,vagy rossz családja van,hanem akinek rendes szerető szülei vannak.2012. dec. 25. 15:18
1/5 anonim válasza:
Olyat kérdezel, ami egyénfüggő, honnan kéne tudnunk ki miért tesz így?
Erre legfeljebb általánosító, sztereotíp válaszokat fogsz kapni, kinyilatkoztatva, hogy "Azért, mert mára a család szentsége senkinek nem jelent semmit...", vagy mert "Senki sem becsüli meg a legnagyobb ajándékot", ésatöbbi ésatöbbi.
Fenét. Minden családi háttér és környezet más, és erről nem feltétlen az illető tehet.
Ami valahol relaxáló, ellazító és kellemes, az máshol stresszes, erőltetett és teátrális.
2/5 anonim válasza:
Én csak itt gyakorin olvastam ilyet de nem nagyon értettem, mert itt hallottam először ilyenről, hogy valaki nem a családjával tölti a karácsonyt, normális család létére.
15/f
3/5 A kérdező kommentje:
Én tapasztaltam is a környezetemben.
2012. dec. 25. 19:23
4/5 anonim válasza:
Számomra is furcsa.Nálam a karácsony a családé,szilveszter a haveroké.El nem cserélném semmire.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,Én is vhogy így vagyok vele :D
2012. dec. 27. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!