Előfordul nálatok olyan, hogy nappali altatás alatt ti elalszotok, a gyerek meg ébren marad mellettetek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 14:07
11/15 anonim válasza:
Egyszer megesett velem mikor jöttem haza reggel éjszakásból,és mivel beteg volt a lányom nem vittem bölcsibe.Mikor már ott tartottunk hogy jön a délutáni alvás akkor hamarabb elaludtam.Rá 5 percre ő is mellém feküdt és aludtunk.
12/15 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de ezzel nagyon vigyázzatok! Sajnos nekem az jut eszembe erről, amikor 1-2 éve egy nagymama vigyázott az unokájára, de elaludt és a gyerek kiesett az ablakon azt hiszem a 8. emeletről!:( Persze ez nem törvényszerű, de az ördög soha nem alszik, ti se tegyétek, ha egy mód van rá!:) Tényleg nem akarok okoskodni, mert tudom, hogy nem direkt csináljátok, de tényleg veszélyes lehet.:(
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem is mindig ez a történet jut eszembe.
2013. márc. 22. 13:59
14/15 anonim válasza:
Általában előbb elalszom, mint ő... Kb. 30 perc múlva felébredek, és megyek a konyhába "lomtalanítani" :(
Ő meg lehúzza a 3 óra alvását addig.
15/15 anonim válasza:
Nem! Saját maga alszik el szerencsére, nem kell altatni! 2 és fél éves lesz! Annyit mond, anya, fáradt vagyok, alszok! És bemegy, rá 20 percére alszik is! Viszont olyan már volt, hogy az apja itthon volt a délutáni alváskor, és bement a gyerkőccel aludni, és ő előbb aludt, mint a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!