Másnál is így megy a nappali altatás?
1 éves a lányom, napközben már pár hónapja csak 1x és max. fél órát, jó esetben 50 percet alszik. Még szoptatva altatom el, bár már a napokban készülök átállni, hogy enélkül próbáljon meg elaludni. Tudom vannak akik ezen fenn akadnak, hogy miért nem alszik még el egyedül, de eddig én ezt gondoltam helyesnek. Viszont az utóbbi időben már kezd nekem terhessé válni (bőven elég az esti szoptatós altatás), ráadásul van, hogy azt gondolom már mélyen bealudt, le tudom tenni az ágyába, viszont ahogy az ágya fölé érek, hirtelen megérzi, felsír és amint leteszem, már négykézlábra, majd teljesen fel akar állni... Hiába nyugtatgatom, simogatom, nem tudom elaltatni.. Ha kiveszem és újra próbálom visszaaltatni, akkor sem megy már, kimegy az álom a szeméből és vége... Ő az a tipus, aki simán egész nap bírja akár alvás nélkül is, de én szenvedek, hogy ez nem normális, kell neki nappal is az alvás... nem beszélve arról, hogy így semmit nem tudok mellette csinálni...
Olyanok hozzászólását várom, akik esetleg hasonló helyzetben vannak, voltak és van valami jó módszerük, tanácsuk...
Előre is köszönöm!
Van hogy én is szoptatva altatok, de nem érzem még gondnak. Van hogy összebújunk és alszunk együtt.
Próbáld meg azt hogy megvárod míg nagyon álmos lesz, akkor könnyebb altatni.
Én pont most olvastam az alvásról, és vannak olyan babák, akiknek kevesebb rá az igényük, és alvás nélkül is stabil marad az idegrendszerük.
Én azt próbálnám meg a helyedben, hogy csinálnék egy jól lefárasztó programot, már ha te bírod, és akkor hátha elalszik, így jutna magadra is egy kis idő.
Én kisbabám még csak 1 hónapos, és így is alig akar aludni ebéd után.
Nagyon nehezen énekelgetésre bealszik, de van, hogy délután semmi alvás, csak délelőtt tudok aktív lenni házimunkában, utána kész, semmi más nincs , csak a kisbabával foglalkozom.
Lehet valamit rosszul csinálok, nem vagyok tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!