Tortúra a nappali altatás: egy óráig tart. Mit tanácsoltok?
Én kifárasztom a lányom és később rakom le aludni azóta mióta állni tud. Különben ő is feláll a kiságyban. Viszont ha már rettentő fáradt, akkor nem áll fel, hanem szinte egyből alszik is.
Próbáld meg lefárasztani és picit később letenni őt aludni, akkor már talán nem lesz ereje álldogálni.
Amúgy volt olyan is, hogy betettem kiságy, kijöttem, ő felállt, majd bementem lettem, kijöttem, majd felállt, majd bementem letett...és ezt játszottuk egy ideig, de a végén elaludt.
Közben nem beszéltem hozzá, csak lefektettem és kész. Belefáradt végül és elaludt.
*betettem kiságyba
*letettem
bocsi gyorsan írtam, nem figyeltem, és elírtam mindent...
Én babám 7 hós koráig elaludt egyedül, utána 9 hós koráig cicin, utána átszoktattam arra, hogy melléfekszem, úgy alszik el (most 10hós).
Így jó, mert ha fel is akar állni, ott fekszem mellette és visszanyomom. Halkan suttogva duruzsolok neki, simizem a hátát, kb negyed óra alatt elalszik.
bocs, de mi van akkor, ha feláll? majd lefekszik...
én úgy szoktam, hogy leteszem, kijövök. ha feláll, és sír, csak
a) visszamegyek, leülök a fotelba, és ott megvárom, amíg elelszik
b) a csukott ajtó mügül szólok neki, hogy ott vagyok, aludjon.
pár alkalom, és nem fog felállni, és sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!