Milyen házi praktikát tanácsoltok kisbabám koszmójának eltüntetésére? Az olaj nem igazán vált be.
pedig az olaj jó!
olajozd be fürdés előtt egy órával,sapi rá.fürdéskor jól megmosod a haját.majd jól átdörzsölöd frotír türcsivel,azután puhaszőrű fogkefével jól átkefélgeted a fejét,mintha hajkefe lenne.pár nap és rendbe jön.
nekünk a Babe koszmó ellebi sampon vált be. kicsit drága de nekünk sem használt az olaj magában.
én fürdés előtt 1-2 órával vastagon beolajoztam és fürdésnél ezzel a samponnal mostam meg neki kétszer. egy hétig minden nap. azóta csak a sampon hetente 3-4 alkalom. de bevált
Nekunk is volt. Minden nap mostam a haját samponnal és a férjem nagynénje (novér) tanácsolta, hogy ne mossam minden nap a hajacskáját samponnal, mert az szárítja a fejbort. Igy egy héten csak egyszer mostam samponnal, a tobbi napokon csak leoblítettem vízzel. Egy héten belul el is tunt. A babaolaj nekunk sem segített. Próbáld ki!
9 hos kislány anyukája
Nekünk bevált az olaj. Illetve kb. fél órát rajta kell hagyni, hogy fellazuljon a koszmó és utána jól átkefélni sűrű és nem puha babkefével, amíg lejön. Plusz elég heti egyszer hajat mosni a babának fürdetőkenőccsel. Nálunk egy-két hét alatt múlt el és aztán nem is jött vissza.
De a védőnőnk a Bebe sampont is ajánlotta, ha nem múlt volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!