Tortúra a nappali altatás: egy óráig tart. Mit tanácsoltok?
mi éppen a múlthéten vettük ki a kiságyból a matracot, letettük a földre, lefekszem mellé, és úgy altatom.. ha elalszik felállok és csendben kisétálok a szobából.. leesni sem tud sehonnan, a matrac a sarokban van a falnál, mellette egy nagy paplan a földön, amire én szoktam feküdni altatáskor..
nem kell ôt ölbôl kiságyba, vagy nagyágyból kiságyba áttenni..
férjem titoktartásra kötelezett, mert szerinte nagyon ciki, hogy a földön altatjuk a gyereket, szerintem viszont ideális pillanatnyilag.. igaz kislányunk már 14 honapos, és egyre biztosabban lépked kapaszkodás nélkül, de a szobája berendézése is csupa baba-biztonságos cuccból van berendezve, meg a baby-phone is be van kapcsolva, egybôl hallom, ha felébred..
Nagyon köszönöm a válaszokat. Azért nagyjából az látszik, hogy minden baba más és más; és ami az egyiknél beválik, az a másiknál könnyen lehet, hogy nem; vagy épp az ellenkezője válik be.
Megmondom őszintén nekem is megfordult a fejemben, hogy lefogom, mert látszik rajta, hogy borzasztóan álmos, de csak izeg-mozog, de olyan drasztikusnak tűnt nekem. Egy alkalommal megcsináltam, mert nagyon kimerült voltam, és nem bírtam tovább. Végülis utána nagyon hamar elaludt, ez igaz. Lehet, hogy jobbat teszek vele így, mint hogy hagyom hosszan vergődni? Jó módszer lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!