Van akinek ennyire nehéz a nappali altatás? Vagy csak mi vagyunk ezzel így?
Figyelt kérdés
4 hós. 3X alszik egy nap 20-30-40 percet. De ahhoz is el kell altatni. Vagy szopiba alszik bele vagy ringatni és énekelni kell neki. Magától csak nagy sírás árán alszik el. Babakocsiban sem jobb a helyzet. Ebben a melegben el sem alszik benne. Tegnap semmi sem jött be, másfél órát küzdöttem és úgy aludt 35 percet. Ugye nem csak mi vagyunk ezzel így? Esetleg tippek? Kinek mi vált be (hordozókendő nem jött be). Most 20 perce raktam le és már hallom hogy sír! Mit tegyek??2012. júl. 4. 14:22
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy egyedül!Mi is szenvedünk. Igaz, az enyém átalussza az éjszakát, de nappal... nagyon gáz. Ráadásul az enyém nem sír, hanem éles hangon sikít. Estére nem szoktam hallani a bal fülemre.(azon az oldalon tartom) Próbáltam a Suttogó alapján altani nem tudom ismered a 4É módszert, és hogy "kellék" nélkül aludjon el, kis ideig jó volt, de mi is visszaálltunk a kézben altatáshoz, babakocsihoz... több-kevesebb sikerrel. Az enyém is 4 hós. De amúgy a meleg is közre játszik.
2/2 anonim válasza:
A tegnapi nap volt a csúcspont. Már azt hittem agyvérzést kapok, annyira sírt a fáradtságtól. Ha felvettem sem volt jobb a helyzet... Már zokogott az álmosságtól. 2 órát küzdöttünk, felvettem-leraktam-ínyt dörzsöltem-kentem-itattam-etettem-simogattam-fürdettem. Semmi nem volt jó. NAgy nehezen megnyugodott, 10 perc alatt elaludt. 2 órát aludt, és ugyan olyan nyűgös volt. Ma mint egy kisangyal. 9 helyett fél6-kor ébredt, 1 óra múlva elaludt, 3 óra múlva felébredt. Most megint alszik minden előzetes kínlódás nélkül.
9 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!