Amikor leteszem aludni a babát, akkor teljesen csend legyen vagy halkan szólhat valami? Ti hogyan szoktattátok?
Szia!
Szerintem a babád habitusától is függ, hogy milyen könnyen alszik el, és hogyan alszik.
A kisfiam jó alvó, nem zavarja semmi, mondjuk nem az alvásidejében porszívózok, de ha akkor megy a mosogatógép v mosógép, nem zavarja (mondjuk becsukom a fürdő és az ő szobájának az ajtaját is). Sőt mikor bejött az enyhülés egész nap nyitva volt nála az ablak, hogy kihűljön a szoba. Alapvetőn csendes helyen lakunk, de most szemben építkeznek, és egész nap megy a köszörülés. Ez sem zavarja. Ha megébred pár perc alatt visszaalszik.
Tavaly amikor hazahoztuk a lányunkat a kórházból, akkor épp a panelprogramot csinálták.
Úgy gondoltuk, hogy a fúrást addigra (mire mi hazajövünk) már abbahagyják, de ugyebár ez nem így lett :)))
Emlékszem rá tisztán, hogy átpelenkáztam a lányom, majd megszoptattam. Ezután elindultam, hogy berakom az ágyba és elkezdtek fúrni. Mondtam is magamba vastagon, hogy hova kívánom őket, de a lányom bealudt egyből a kezembe.
Baromira nem izgatta, hogy fúrják a panelt, ráadásul pont felettünk. Az ablaka csukva volt, az szoba ajtó is félig.
Sosem zavarta a hang, simán lehetett mellette napközben is tv-ni vagy zenét hallgatni!
Most vagyunk abba a korszakban, hogy mindentől megijed. Kb. 3 napja tart, de már csökkenő fázisban van szerencsére.
Egyébként mai napig imádja, ha a fedőket egymásnak csapom. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!