Miért nem megy a nappali altatás?
Kb. 8-9 hónapos koráig csak betettem az ágyába és kis simogatás után elaludt. Ugyanez este. Aztán jött egy olyan korszak, amikor csak rajtam, mellettem atudott elalduni. Ezután betettem az ágyába és aludt. Az esti altatás szerencsére visszaállt, tej után megy az ágyba és alszik. De a nappali alvásnál nem akarja. Be kell feküdnünk a nagy ágyba, fekszik a karomon és így alszik el (meg sokszor én is), majd beteszem az ágyába. De így meg max. 1 órát alszik (napi kétszer alszik még), mert szerintem rájön, hogy már nem vagyok mellette. Még napi kétszer alszik és egyértelmű, hogy nem elég neki az alvás, mert este már megy a hiszti, előrébb is kellett hoznom a fürdést is. Mit csináljak, hogy nappal is el tudjon aludni egyedül?
1 éves.
8 hónapos babám van, szintén mostanában vette fel azt a szokást, hogy nappal nem hajlandó egyedül aludni, csak velem vagy az apjával.
Én nem csinálok ügyet belőle, alszom vele, hiszen azért vagyok itthon, hogy vele legyek. A házimunka megvár :)
Olyan gyorsan felnőnek, nemsokára ciki lesz neki anyához bújni, úgyhogy én kihasználom ezt az időszakot.
a kiságya a miénk mellet van
bemászik egyedül és mellé fekszem a miénkbe megfogom a kezét és max 10 perc alatt elalszik néha én is vele :-)
most 21 hónapos de ez már olyan 1 éves kora óta van
előtte velem összebújva aludt csak el a nagyágyon
mondjuk engem nem zavart legalább én is pihentem kicsit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!