Előfordul nálatok olyan, hogy nappali altatás alatt ti elalszotok, a gyerek meg ébren marad mellettetek?
ide képzelj egy röhög smájlit.
:))))))))))))))
nem fordult elö, de még lehet.
habár mikor januárban igen beteg voltam és lázas, akkor a lányom elött aludtam be. ö a kiságyában volt én a kanappéján.
nálunk reggel fordult elő, nem ébresztett fel, szétkapta a lakást, a popsikrémet a falra és a függönyre kente, mindent szétpakolt, széttépett pár könyvet...
kivoltam teljesen ettől :)
egyszer este mentem bevásárolni, épp fektetés előtt, kértem apát, hogy fektesse le, én meg elrohantam. mikor 2 óra múlva felkeltem, gyerkőc még ébren volt, lelkesen rosszalkodott apa meg kb akkor aludhatott el mikor kiléptem az ajtón :/
bekészítettem a mosógépet aznap este, na a fiam ezt unalmában kiszúrta, egy egész üveg mosószert töltött bele (1,5l-est) és egy flakon öblítőt.
ezt meg én nem szúrtam ki, másnap reggel bekapcsoltam és az egész lakást elöntötte a hab. akkor néztem, hogy üres minden... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!