Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen kisállat...

Szerintetek milyen kisállat való gyerek mellé?

Figyelt kérdés

2,5 éves a lányom.Mostanában nagyon rá vagyok kattanva hogy vennék neki valamilyen kisállatot.Cica kizárva.

Gondolkoztam a hörcsögön,papagájon.

Vélemény?

2013. febr. 20. 21:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ha te magad nem vagy egy nagy állattartó, akkor én is inkább várnék ezzel. Egy kisgyerek lehet, hogy szeretne,de gondoskodni neked kell róla és hosszú, hosszú évekig. Plusz ez a gondoskodás nem csak takarítást jelent, hanem komoly odafigyelést és törődést, ugyanis az állat nem tárgy, hogy majd a gyekek eljátszik vele. Én állatok között nőttem fel, születésem pillanatától volt kutyánk, később lett hörcsögünk, tengerimalacunk, meg hát tele voltunk háziállatokkal. A kutya nem is kistestű és oda is voltam engedve hozzá. De nálunk ez volt megszokott, hogy állatok veszenek körül és a szüleim tudták, hog yez mivel jár.

Én úgy veszem ki a szavaidból, hogy te inkább olyan alapon szeretnél neki háziállatot, hogy "olynan cuki, ahogy szeretne egy cuki kisállatot, hát veszek neki egyet, hogy játszhasson". Így kérlek inkább ne. Még semmiképp. Majd ha nagyobbacska lesz és tényleg érteni fogja, hogy egy állat mire is való.

Onnantól kezdve amúgy szerintem bármilyen állat lehet, amit tényleg ő szeretne.

2013. febr. 21. 10:42
 22/25 A kérdező kommentje:
21. :) Teljesen igazad van.
2013. febr. 21. 11:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Van egy macskánk viheted :)

Én semmit. Kon krétan rosszul vagyok mikor látom hogy dögönyözik a lányaim. Egy csomó bacit terjesztenek. Mielőtt gyerekem volt szerettem az állatokat, de most kész vagyok ettől.

2013. febr. 21. 11:50
 24/25 A kérdező kommentje:
A macskát kihagyom. :)
2013. febr. 21. 13:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekünk tekik voltak 2 kicsi mellett. Sajna meg kellett válnunk tőlük, mert kinőttük a lakást és nem lett volna szívem kisebb terráriumba tenni őket, a meglevő meg hatalmas volt.

Én nagyon szerettem őket, csendesek, barátságosak voltak, nyáron kivittük őket az udvarra sétálni, de olykor a lakásban is sétáltak. Viszont panelba ilyen pici mellé én inkább egy pici tekit választanék, ami kis terráriumba elfér, akkor nincs sok macera a takarítással, nem kell vízforgató stb

2013. febr. 21. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!