Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen kisállat...

Szerintetek milyen kisállat való gyerek mellé?

Figyelt kérdés

2,5 éves a lányom.Mostanában nagyon rá vagyok kattanva hogy vennék neki valamilyen kisállatot.Cica kizárva.

Gondolkoztam a hörcsögön,papagájon.

Vélemény?

2013. febr. 20. 21:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
kutya!!!! nekünk westie-nk van.
2013. febr. 20. 21:10
 2/25 anonim ***** válasza:
56%
Kutya vagy aranyhal:)
2013. febr. 20. 21:12
 3/25 anonim ***** válasza:
24%

Kizárt. A hörcsög harapós lehet, ráadásul büdös is, és ha véletlenül megharapja, komoly betegségeket lehet tőle kapni. A papagáj meg nagyon zajos.

Kutya esetleg, de kizárólag az udvarra, és olyan fajtát, ami tuti nem bántja a gyereket. Amit ugye előre nem tudhatsz. Én biztos vagyok benne, hogy az én kutyám nem bántaná a gyereket, de a védőnő így is sápítozott, hogy ne engedjem oda a gyereket, mert soha nem lehet tudni...

Még a cica a legjobb, nem tudom miért tartod kizártnak. Nekünk van cicánk is, de sajnos nem áll szóba a gyerekkel, pedig ő nagyon szeretné.

2013. febr. 20. 21:14
 4/25 anonim ***** válasza:
26%
Kutya,teknös,aranyhal,hörcsög,nyuszi. A papagályon mi is gondolkoztunk,egy ismerös lebeszèlt róla!
2013. febr. 20. 21:18
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
Magadnak vennéd azt az állatot, így döntsd el te. A hörcsögnek nincs sok értelme. Viszont pici, nem igényel sok törődést, nem kell neki sok forgács, kaja sem, és nem büdös, ha rendszeresen cseréled alatta a dolgokat. A tengerimalac, na az büdös. Meg nagyon hangos. Visít éjjel is és a fogával a ketrec rácsait. Kegyetlen hangja van. Drága a sok forgács, és a mag is. A papagáj nekem szörnyű látvány kalitkában. Ráadásul nagyon drága. Haverom egyszer elfelejtette rázárni a rácsot, kinyitotta az ablakot, és husss kirepült 80ezer forint az ablakon. a kutya az jó. Csak nem lakásban. Valami okos, nagy termetű (nagy korában.) Pl németjuhász, labrador. Ha nincs kert, kiegyeznék egy kicsivel is. Pl yorkshire terrier. Az nem tudná bántani a gyereket sem. Csak rá ne lépjetek. Lehet még tartani hüllőket, de szerintem unalmasak. Mint a hal. Azt meg bonyolult tisztítani. Szóval nem tudom, legyen inkább hörcsög.
2013. febr. 20. 21:23
 6/25 anonim ***** válasza:
47%

Cica nálunk is kizárt,egyrèszt kiszámíthatatlan,mâsrèszt karmolhat ès sok betegsèget terjeszthet!

Nekünk egy törpe tacsink van,együtt nönek fel. Hûzhatja,nyúzhatja mèg soha nem morgott rá! De nekünk az udvaron van! Elözö voltam!

2013. febr. 20. 21:24
 7/25 anonim ***** válasza:
2,5 éves a fiam,nekünk görényünk van,de ő előbb volt,mint a gyerek,fordítva nem ajánlanám,kutyákat,de én azt nem szeretnék lakásba,a halainkat viszont minden este ő eteti.Igazából szerintem kicsi még ahhoz,hogy saját állata legyen,úgyis rád marad a gondozása,de ha választani kell,akkor díszhalat javasolnék.
 8/25 anonim ***** válasza:
60%

hörcsög büdös, harap, papagáj ultrakoszos, állandóan takarítani kell utána, és csíp is, simizni sem nagyon lehet. kutyát állandóan sétáltatni kell.

mi a gond a macskával? az a legjobb. csöndben van, egész nap alszik, tiszta állat, almot kell takarítani, de az nem nagy cucc, napi egyszer kiszedni a csomókat belőle.

nekünk mindig cicáink voltak, istenien elvoltak a gyerekekkel.

9/25 anonim ***** válasza:
61%
6-os. több, mint 40 éve vagyok minden nap macskákkal, néha többel, még soha nem terjesztett egyik se semmilyen betegséget. igen, néha karmol, mint ahogy a kutya néha odakap, ha olyan. ez lutri amúgy is, előre nem lehet tudni.
2013. febr. 20. 21:26
 10/25 anonim ***** válasza:
A macska mindent szétkarmol eleinte. Tapétát, bútorokat. És rohadt büdös az alom, hiába van cserélve. Ha egyszer beleszarik, az terjeng az egész lakásban a csukott ajtón keresztül is. Ja és hullik a szőre.
2013. febr. 20. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!