Mindig azt halljuk a tv-ben, hogy nem kapnak a gyerek elég zöldséget gyümölcsöt, meg hús, nem értem miért kerül többe a gyümölcs meg a zöldségné meg a húsi, a muffinál, és különböző, egészségtelen kajáknál?
Húsi:DDD
Azért, mert a kormány sz@rik a gyerekekre.
Akiknél nem kerülnek ezek az asztalra,azoknak muffin és egyéb dolgok sem igen.... :(
Csak hogy értsd,ezt hívják szegénységnek!
Szerintem még egy átlagos családban is odafigyelnek a szülők hogy mit adnak a gyerekeknek enni(jó esetben).Én személy szerint a tehetősebb családokban látom a McD-függőséget és társait.Nálunk kilószámra eszik a srácok a gyümölcsöket,imádják a répát rágcsálni nyersen is,pedig maffint :)is sütünk időnként.
Hát mi talán épp elérjük a nagyon alját a normálisan élneknek- nekünk az.
Ha elmegyek vásárolni, akkor listával, hogy mit főzök, és igyekszem a lehető legjobbat főzni a gyerekeimnek. És nem a csoki pultról veszek, hanem a gyümiből- narancs, kivi banán télen, nyáron kimegyünk a kertbe legelni.
Ismerik a gyerekeim a muffint, a sütiket, amiket magam megsütök, esznek néha szemét kaját is, de az alig 1%/év(MD és társai, ebédidő, normális kajálda sehol, és nem otthon vagyunk)
És én se fogom megérteni, hogy miért jobb megvenni 4-5zacsi chipszet is pl egy kg gyümi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!