Szerintetek is tényleg nagyon egészségtelen és sok az étkezésem? Barátnőm szerint ez nagyon nagyon rossz, de én nekem nem lenne elég csak gyümölcs mert ő fogyózik és csak azt eszik és azt modnta hogy 1 hónap és disznó leszek igaza van?
reggelire ettem egy szelet barnakenyeret sajtkrémmel 2 szelet csirkesonkát és egy szelet natur sajtot paprikával és kígyóuborkával
tízóraira egy nagy zöld almát
ebédre egy tál lencselevest csülökkel ami nem volt zsíros meg egy db párolt csirkecombot 2db abonettel-ezt náluk ettem de ő ezekből semmit se evett
náluk ettem még 3db fügét, 2almát, 1körtét 3szilvát és egy fürt szőlőt ezt anyukája hozta neki én meg éhes voltam és ezt mind megettem
vacsorára itthon nálunk 2kisebb tányér rizseshúst 2db csemegeuborkával
165/50 lány vagyok hiába volt ma 2tz-m és amikor előző este sokat tanulok mindig megéhezem másnapra
ő azt modnta hogy ez kb 6000kcal ami 3napra kéne tényleg volt enniy
ne haragudj, meg barátnőd se haragudjon, de neki lövése sincs a fogyókúrától.. ettól hogy csak gyümit eszik nem fog lefogyni, vagy ha fogy is valamennyit, mivel eszméletlen kevés kalóriát visz be, más tápanyagot meg szinte egyáltalán nem, nagyon hamar vissza fog neki jönni.. nem tudom mennyit akar fogyni, 2-3 kilónál még talán oké, de többnél nem igazán ajánlanám :S:S
6000kcal??? ezek szerint ehhez sem nagyon ért, mert ez biztosan nem annyi.. ha a kalóriákat nézzük az kb 2000 kcal (ami egy felnőtt ember szervezetének pont elég) a reggelid kifejezetten jó,ha a sajt zsírszegény volt.. ha a zsírokat nézzük, az azért nem a legjobb, de még az sem vészes, bár a csülökkel mindenképp vigyázni kellene. :) a csirke jóó.. az nagyon jó, főleg hogy párolva van, és a gyümölcsök is, bár a szőlő az elég cukros, de nem fogyni akarsz (tudtommal) hanem tartani a súlyodat, úgyhogy az is oké :) az uborka a barátunk, mert gyorsítja az anyagcserét. :) alapból nem vészes az étrended szerintem, bár estére valami könnyebb kellene. :) ilyen étrenddel kizárt hogy egy hónap múlva disznó legyél. :)
Barátnődnek tanácsolnám, hogy (bár nem tudom mennyit akar leadni) mielőtt fogyókúrába kezd, okos dolog utána nézni pár dolognak, például hogy nem koplalni kell, hanem odafigyelni az étkezésre és edzeni mellette (ettől feszesebb a bőr, és nem nyúlik meg a fogyástól, főleg ha fiatal is az illető)... illetve hogy milyen létfontosságú tápanyagokra van szüksége az emberi testnek, amit csak mert neki nem tetszik a hasa vagy a feneke, még nem vonhat meg a szervezetétől..
Kedves válaszolók.
A kérdező nem fogyókúrázik így azt ehet amit akar, főleg hogy 165/50 . Lehet hogy te nem vagy hízékony típus akkor meg kár görcsölni. A barátnőd meg féltékeny mert te ehetsz. Ha valamikor éreznéd hogy hízol akkor majd jobban oda kell figyelni és ennyi. Kár ezen ennyit agyalni
5-ös vagyok, akkor bocsi, én úgy értelmeztem hogy ő is fogyózik... ha nem, akkor végképp nem normális a barátnője:D
Az meg hogy 165/50 sajnos semmit nem jelent, sok hasonló súlyú/alkatú lány itt írja folyton hogy fogyózik:S
köszönöm
nem fogyózol de hízni se szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!