1 hét csak gyümölcs, mennyit fogyaszt? Vagy csináljam két hétig?
elég buta ötlet cukorral diétázni.
a fehérje szó esetleg mond neked valamit?
kezd a fogyi kategória átmenni viccbe...
őszintén szólva régebben én is azt hittem volna, hogy célravezető, de már annyit olvastam utána a helyes táplálkozásnak, hogy egyértelműen nem lenne jó, ha csak gyümölcsöt ennél 1 vagy 2 hétig. A gyümölcsök gyümölcscukrot tartalmaznak, ami ugye cukor, illetve vizet, és nagyon kevés használható anyagot a szervezet számára. Nincsen benne fehérje pl, amire nagyon szüksége van a szervezetnek. Elvileg rögtön megy zsírba a nagy része, a víz meg ugye kijön. Ráadásul nem ad elegendő energiát, hamar fáradt leszel, nem lesz energiád a napi teendők elvégzésére sem, nemhogy az edzésre. Aztán szépen megint elkezdesz ugyan olyan módon étkezni, mint előtte, és jön a jojo effektus, a duplája jön vissza annak, ami lement (bár kb. semmi zsír nem fog ezzel lemenni). Tehát végeredményben nem fogyaszt, marhára pórul jársz. Fogyni akkor fogsz, ha megérted, hogy nem diétával kell a zsírból fogyni, hanem váltani kell egészséges életmódra, és ezt nem néhány hétig tartani, hanem egész életeden át így táplálkozni. Továbbá edzeni sem árt, heti min. 3x1 órát. Olvasgass utána a helyes táplálkozásnak, nekem a kórházi dietetikus is csak marhaságokat mondott, 20 perc alatt lekoptatott, mert ingyenes volt, az internetről tanultam meg mindent.
Sok sikert!
Nem fogyaszt, mert a máj csak 50 gr gyümöcscukrot tud naponta feldolgozni, a többi az zsírba megy át.
Ez napi kb. 15-20 dkg alma, meg 10 dkg ananász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!