Így elérhetem a célomat? (Kérlek)
Mozgás(minden nap):
Minden reggel jóga.
Délutánonként fél-1 óra gyors séta.
Napközben súlyzó gyakorlatok (kar) és hasprés/felülés.
Késő délutánonként 1 óra kerékpározás.
Étkezés:
Főként zöldség, valamint nyersétel receptek szerint. Gyümölcs, de inkább délelőttönként. Minden kellő vitamin, olykor magvak, gabona. 70-80%-ban inkább zöldségek, főként nyersen. 17 óra (délután 5) után már semmit. Sok folyadék, főként Zöld tea.
(Jelenleg betegség miatt (Pajzsmirigy) 2 hónap alatt, úgy hogy nem ettem többet feljött 20-25kg, ezért most 84kg vagyok és 163 cm. /3 kg voltam, úgy 50 körüli a cél.) Menny időbe telik? Mikor érhetem el?
Én ezt kb. egy hétig tudnám tartani.
A nyers zöldség - ha szereted és bírod - jó, alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a főttnek.
Fehérje kell, lehetőleg hús, és nagy mennyiségben. A protein lassítja az éhség megjelenését. A reggelt érdemes fehérjével és zsírral kezdeni (pl. tojás) - a gyümölcsből nem jó a sok, és főleg nem első étkezésnek.
Mozogni jó. Több izületes súlyzógyakorlat jobb lenne, mint karra koncentrálni.
Nekem a dokim mondta:)
Amúgy húslevest semmiképp, abba csak a sav kerül, mit ha "sav" levet innék:) Lúgosítani kell inkább, megtalálni az egyensúlyt:) Amúgy szerettem a húslevest, de kerülöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!